Cvetni motivi

by | February 28, 2018
Moderno kupatilo

Floralni motivi, večita inspiracija dizajnera, mogu se videti u mnogim enterijerima. Pravo žensko kupatilo odiše vedrinom i harmonijom. Pločice sa cvetnim motivom deluju veoma ljupko. Ukoliko ne želite dodatno da opteretite kupatilo nameštajem, napravite ploču za nasadni lavabo i niše u zidu za sve neophodne sitnice, i, naravno, obložite ih pločima u istom stilu.
Ukoliko planirate renoviranje kupatila, predlažemo upotrebu listela sa floralnim motivima. Pločice u beloj, sivoj i prljavo roze boji formiraće veoma nežnu i prefinjenu kompoziciju.
Floralno kupatilo Cvetne pločice

Nasumično slagane pločice uvek deluju interesanije od jasne i krute kompozicije. Ovakav efekat možete dobiti jednostavnom kombinacijom pločica neutralnih boja iz iste tonske karte. Na fotografiji je još jedan dokaz da jednostavno kupatilo može izgledati lepo. Isti tonovi nisu doprineli monotoniji u prostoru, već je, naprotiv, stvoreno dinamično i skladno kupatilo.

Cvetno moderno kupatilo Plavo kupatilo

Vedrinu i toplinu u hladna kupatila uneće pločice floralnih motiva i jarkih i pastelnih boja. Jednostavnim slaganjem u nekoliko vertikanih ravni možete naglasiti podelu prostora.
Prethodnih godina u našim domovima najčešće su se radila čisto plava kupatila, ili, eventualno, zelena, koja su delovala zatvoreno, hladno i ne previše interesantno. Novo doba i nove tehnologije donele su raznovrsnije mogućnosti. Ukoliko ipak želite plavo kupatilo, predlažemo da ga ukrasite sa samo nekoliko redova svetlih pločica ili listela, efekat je zagarantovan.
Cvetno kupatilo