Dizajn lavaboa u kupatilu: Ideje koje će transformisati ovaj prostor

by | September 8, 2023
Dizajn lavaboa u kupatilu

Dizajn lavaboa u kupatilu je relativno jednostavan zadatak, ali vam je neophodna kreativnost i mašta kako biste postigli savršen efekat. 

Dizajn lavaboa u kupatilu: Ideje koje je lako iskopiratu

Postoji beskrajan niz kombinacija za ukrašavanje lavaboa u kupatilu, a to će mnogo učiniti za vaš prostor transformišući ga u nešto mnogo zanimljivije. Svejedno je da li je u pitanju mali ili veliki prostor, ovo su idealni saveti za sve.

Ideje za dekoraciju kupatila: Isprobajte ovih nekoliko trikova

Dizajn riblje kosti iza lavaboa

Riblja kost je sinonim za eleganciju. Ovaj dizajn će transformisati izgled vašeg kupatila, bilo da su u pitanju pločice, ili još bolje, drvo. Osim toga, ono sjajno izgleda kao akcentni zid iz lavaboa, ali ako se poigravate sa drvetom, zašto takva ne bi bila i vrata ormarića ispod lavaboa?

Dizajn lavaboa u kupatilu: Slavine u kontrastnim nijansama

Ovo je savršena ideja, naročito ako je vaše kupatilo dizajnirano u industrijal stilu. Crne slavine uz zanimljivo osvetljenje sa industrijal lampama su savršena kombinacija.

Kombinujte različite materijale i teksture

Na primer, možete odabrati tapete, pločice i drvo. Ili iskombinovati samo dva materijala.  Ključ je da sve bude harmonično i da odaberete neutralne tonove u istom rasponu boja.

Dizajn lavaboa u kupatilu:Kombinacija boja

Kombinovanje više boja takođe može biti veoma zanimljivo. Možete odabrati samo dve osnovne boje ili praviti gradaciju. Takođe, možete se odlučiti da li je pozadina ta koja ima više nijansi ili ćete se poigravati sitnim detaljima.

Istaknite ogledalo

Svakako da je ogledalo jedan od važnijih detalja u kupatilu i njegov dizajn je posebno primetan. Veoma je važno da ga uklopite u stil u kome je i kupatilo dizajnirano. Takođe, ako je kupatilo malo, ne bibilo loše da se odlučite za veliko ogledalo kako bbiste vizuelno uvećali prostor. Možete mu dati poseban sjaja sa led svetlima.

Dakle, dizajn lavaboa u kupatilu nije toliko zahtevno. Iskoristite ove savete i primetićete transformaciju vašeg prostora u kome ćete uživati.


Snežana Vranić

Jevgenija Zukova-Cernova/GettyImagesPlus