Dizajnirajte kupatilo po svom ukusu

by | May 18, 2013
Quadra line kupatilo

Sada je svaki deo životnog prostora prilagođen potpunom osećaju opuštenosti i prijatnosti. Kupatila su mesto gde provodimo dosta vremena brinući o sebi, pa se tako i u njima mora stvoriti prijatan ambijent i atmosfera. Svako želi jedinstveno kupatilo, dekorisano po ličnom ukusu, kao što je bilo koja prostorija u kući. Saloni Quadra Line, Keranova, Aqua Casa, Medini keramika, Ceramix Project i  Enmon u svojoj ponudi imaju sve što će vaše kupatilo učiniti elegantnijim i glamuroznijim.

Serija Drop delo je italijanskog proizvođača sanitarne keramike Hidra. Keramički pisoar Drop ima ugrađen senzor. Može da se kupi u salonu Quadra Line.

Medini keramika kupatilo Ceramix project kupatilo

Kolekciju Egg od porcelana dizajnirao je Antonio Citterio. Proizvodni program Pozzi Ginori možetem videti u salonima Medini keramika. Kolekciju SA 02 dizajnirao je RomanoAdolini. Višestruko nagrađivan dizajn komforne porcelanske sanitarije raspoloživ je u varijantama konzolnih i polukonzolnih elemenata. Prodajno mesto: Ceramix Project.

Enmon kupatilo Keranova kupatilo
Umivaonik sa fotografije deo je kolekcije Dama Senso španskog proizvođača Roca. Više informacija možete  dobiti na: www.enmongroup.com. Lavabo Ideal Standard iz kolekcije Cantica. Dimenzije: ,70×50 cm. Više informacija možete dobiti nawww.keranova.rs ili u salonima Keranova.

Aqua Casa kupatilo
Roca Meridian serija donosi veliki izborm lavaboa, WC šolja i bidea, koji se  svojim univerzalnim dizajnom jednostavno uklapaju u prostor svakog kupatila. Prodaje Aqua Casa.