Dizajnirate svoje kupatilo

by | February 7, 2014
Dizajnirate svoje kupatilo

Kako zamišljate kupatilo iz raja? Da li ono ima samostojeću kadu, organske teksture i površine, pogled na skrivenu baštu? Kada se puni toplom vodom i balončićima, dve tri sveće lagano gore, a šampanjac se lagano hladi u vašoj blizini. Sve ovo i mnogo više toga vam može pasti na pamet kada zamišljate svoje kupatilo iz raja.

Idealno kupatilo nije teško napraviti, pogoto ako ste perfekcionista i znate šta želite, tj znate šta ne želite. Kada ste u procesu gradnje i stalno tragate za luksuznim i prirodnim proizvodima, teško je ravnodušno proći pored zapanjujućih kupatilskih sanitarija koje proizvodi Apaiser.

Dizajnirate svoje kupatilo slika2

Sva kupatilska sanitarija (kade, lavaboi, osnove za tuš…) su napravljena od ekološkog recikliranog mermera i koristi se u luksuznim hotelima, odmaralištima i na privatnim ostrvima širom sveta. Sa ovakvim materijalima, kupatilo je luksuzno, prirodno, organsko i ekološko. Dizajnirate svoje kupatilo slika3

Australijska firma Apaiser pruža i uslugu posebnog dizajniranja u različitim paletama boja čime se postiže zaista individualni izgled kupatila, što pruža arhitektama i dizajnerima priliku da kreiraju nešto zaista spektakularno svojim klijentima.

Dizajnirate svoje kupatilo slika4 Dizajnirate svoje kupatilo slika5

Njihove proizvode možete i poručiti pošto imaju sistem dostave širom sveta.

Izvor: designhunter.net