ELEKTRONIKA ZA PISOAR KOJA UVEK PRISTAJE

by | 9 oktobra, 2018

Pokrovna ploča nove elektronike za pisoar TECEfilo svojim se dizajnom slaže sa mnogim aktivacionim tipkama za WC iz TECE-ovog asortimana. Za ploču stoje na raspolaganju slede
i materijali: nerđajući čelik, staklo i plastika.

Elektronika je opremljena infracrvenim senzorom koji prepoznaje korisnika i automatski aktivira ispiranje. Posebne programabilne funkcije omogućuju higijensko i štedljivo ispiranje. Vertikalna linija na pravougaoniku: dizajn pokrovne ploče nove elektronike za pisoar TECEfilo svesno je minimalistički.

U ponudi je od stakla, plastike ili nerđajućeg čelika sa premazom protiv otisaka prstiju, a vizuelno se slaže sa većinom drugih TECE aktivacionih tipki. Bez obzira u kojoj varijanti, TECEfilo moguće je ugraditi najviše sedam milimetara ispred zida (kod varijante od stakla). Za savršeno integrisanje u ravnini sa zidom, verzije od stakla i plastike mogu se jednostavno ugraditi u zid zasebno dostupnim ugradnim okvirom.

TECEfilo raspolaže posebnim funkcijama, kao što su npr. Podesivo predispiranje, higijensko intervalno ispiranje i funkcija pauze koja kod kratkih intervala korišćenja koji su kraći od dve minute automatski smanjuje količinu vode za ispiranje.