Estetika i funkcionalnost

by | April 17, 2018

Kvalitetna keramika, atraktivne pločice, velika ogledala, ultramoderna armatura – često se komfor i toplina kupatila zanemaruje u korist sjaja i veličine. ”Pametan” nameštaj omogućava vam prijatano uživanje u kupatilu.

k1
Poput slagalice: ”Esprit Home bath concept” sistem je fleksibilan i lako se prilagođava svakoj prostoriji. Srce ovog koncepta predstavlja konzola sa umivaonikom u obliku slova L. Ona se po ukusu vlasnika može postaviti nadesno ili nalevo.

k2
Elegantno i funkcionalno: Poznati italijanski proizvođač nedavno je predstavio novu liniju kupatilskog nameštaja i sanitarija pod nazivom Yapo. Odlikuju je kvalitetni materijali, moderan dizajn i ideje koje će svakako doprineti da vam sve bude nadohvat ruke (više informacija u salonu Eurodom).

k3

Dodatna rasveta: ekskluzivno ogledalo ”Select” sa LED rasvetom doprineće boljem osvetljenju u vašem kupatilu i ulepšati vam početak i kraj dana. Proizvodi se u različitim dimenzijama i savršeno se uklapa u moderno dizajnirane prostore.

k4
Arcom, deo grupe Atma, italijanskog proizvođača kupatilskog nameštaja, na sajmu u Milanu 2014. godine, prestavio je novu seriju pod nazivom La Fenice. Odlike modularnih elemenata ove serije jesu kvalitetni materijali i jednostavan dizajn, kao i upotreba trendi boja (salon Eurodom).

k5
Prefinjeni detalji: pored dve velike ladlice, u koje zaista može da stane dosta potrepština neophodnih u kupatilu, ovaj komad ima i male površine u koje možete smestiti fine aksesoare (Ardino).

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRTATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs


Tags: