Holivud u vašem kupatilu

by | October 10, 2014
Holivudska kada

Sjaj i glamur Holivuda nikada nisu bili bliži. Zablistajte u svom domu poput prave zvezde pomoću kupatila uređenih po motivima iz holivudskih filmova.

Kupatilo je svačije glavno mesto za nužno sređivanje, kao i za kratki predah. Kupatila su se u današnje vreme pretvorila u mesto uživanja i opuštanja u kojima provodimo sve više vremena, ali isto tako mogu da vam pruže i ulaznicu u svet glamura i luksuza.

Žuta holivudska kada

U širokoj ponudi sanitarija i keramike možete naći i asortiman kupatila inspirisan sedmom umetnosti, koji čini da kupanje i nega dobiju sasvim novu dimenziju.

Crna holivudska kada Plava holivudska kada

Filmovi „Kum“, „Kil Bil“, „Lolita“ i „Plavi somot“ poslužili su kao inspiracija vrednim dizajnerima svetski poznatog proizvođača hidromasažnih kada, tuševa, kabina i paravana „Blu Bleu“. Ovaj brend u svojoj liniji kada ideje crpi iz različitih motiva, pa i filmskih hitova.

Na primer, izbor boja u kojima su dostupne njihove kade, koje odlikuju upotreba novih materijala i virtuozni dizajn, inspirisan je filmovima „Kum“ (crna), „Kil Bil“ (žuta), „Lolita“ (crvena), „Plavi somot“ (plava) itd.


Tags: