Ideje za dekoraciju kupatila: Isprobajte ovih nekoliko trikova

by | August 22, 2023
Ideje za dekoraciju kupatila

Svim prostorijama ponekad treba osveženje, pa tako je slučaj i sa ovom. Ove ideje za dekoraciju kupatila će u potpunosti transformisati ovaj prostor.

Ideje za dekoraciju kupatila: Ove trikove morate isprobati

Ponekad je dovoljna samo igra sa bojama kako bite učinili vaše kupatilo posebnim. Sa druge strane, može biti u pitanju i neki detalj koji je inače neprimetan, ali može učiniti da vaše kupatilo zablista. Evo nekoliko ideja kako da dekorištete kupatilo i učinite ga jedinstvenim.

Dovoljno prostora za sve: Ideje za organizaciju malog kupatila 

Armatura za tuševe u boji

Promena tuša i cele armature sigurno nije nešto na šta ste prvo pomislili pri dekoraciji kupatila. Ipak, bićete iznenađeni koliku razliku može učiniti malo boje pod tušem. Naravno možete ukombinovati i boju zavesa i peškira u istoj nijansi.  Unesite malo pozitivne energije u ovaj prostor.

Ideje za dekoraciju kupatila: Umetnost u kupatilu

Zašto da ne? Osvežite prostor sa posterima, crtežima ili minijaturnim slikama i fotografijama. Ovo je veoma zabavan način da prostoru date novi izgled i stvorite zanimljivu atmosferu u kupatilu.

Odaberite zanimljive tepihe

Tepisi u kupatilu ne moraju biti ovde samo da pločice ne bi bile klizave. Oni takođe mogu dodati interesantan ton vašem kupatilu. Pogirajte se sa natpisima i bojama ovih tepiha. Danas ima mnogo izbora, pa što da ne iskoristite kreativne ideje?

Ideje za dekoraciju kupatila: Odaberite zanimljive držače za peškir

Čak i ovaj detalj može biti jedinstven. Naime, ne postoje samo klasične kuke i alke za peškire. Postoji niz razčilitih dizajna koje možete uklopiti u vaše kupatilo. Drveni, kožnni i držači od prirodnog materijala će se uklopiti u skoro svako kupatilo.

Tapete u kupatilu

Tapete u kupatilu takođe mogu uneti malo živosti i osveženja. Možete se odlučiti za samo jedan akcentni zid ili za celokupno kupatilo u istom dizajnu. U svakom slučaju, nećete pogrešiti.

Ovih nekoliko ideja će učiniti vaše kupatilo jedinstvenim. Dobro poslažite boje i koristite slične materijale i uživajte u novom opuštajućem okruženju koje ste stvorili.


Snežana Vranić

Suleyman Ozkan/GettyImagesPlus