Ideje za mali tuš: Evo kako da ga savršeno uklopite

by | August 3, 2023
Ideje za mali tuš

Ukoliko imate malo kupatilo, to ne znači da nemate prostora za kreativnost i zanimljivo dekorisanje. Ove ideje za mali tuš će ulepšati vaše kupatilo.

Ideje za mali tuš: Ovi detalji će ga učiniti akcentnim delom u kupatilu

Mali tuševi su spas za kupatila u kojima nema mnogo prostora, ali to ne znači da oni ne mogu da budu dekorativni i opuštajući.Ovih nekoliko ideja će učiniti da vaše kupatilo zablista.

Savršena tuš kabina: Šest pravila za odličan izbor

Terazzo pločice u tušu

Terazzo pločice su zanimljive bilo gde, ali kupatilu će dati posebnu čar. Možete njima obložiti sve zidove u kupatilu, samo tuš kabinu ili jedan zid u tuš kabini. U svakom slučaju, ove pločice su fantastičan način dadekorišete tuš u kupatilu.

Ideje za mali tuš: Ugradne police

Ugradne police u tuš kabini su pravi spas. U malim kabinama ste ograničeni sa prostor, a proizvodi koje koristite na podu su samo smetnja. Sa ugradnim policama, ne morate da brinete o tome. Proizvodi će vam biti na dohvat ruke ne oduzimajući prostor u samoj tuš kabini.

Pločice u stilu riblje kosti

Još jedna igra sa pločicama u tuš kabini može učiniti vaš prostor posebnim. Dizajn pločica u stilu riblje kosti je veoma elegantan. Možete se poigrati sa bojama vašeg kupatila i kombinovati ih sa nijsnsama fugni.

Ideje za mali tuš: Stvorite opuštajuću atmosferu

Čak i mali tuševi mogu biti opuštajući. Upotrebite maštu i u prostor tuša unesite mirišljave sveće, zanimljive sapune ili čak i biljku koja voli vlagu. Postavite ove predmete oko tuša,  na ugradnu policu ili na umivaonik i stvorite pravu oazu mira.

Nevidljivi tuš

Ukoliko želite da prostor vizuelno veći, onda prozirni stakleni tuš može biti prava stvar za vas. Ovaj tip tuša je veoma zanimljiv iako je održavanje ovakvog tuša za nijansu komplikovaniji zbog velike količine stakla.

Kreativnost nema granice, stoga se nemojte bojati da eksperimentišete sa bojama, dizajnom pločica ili cvetnim dekoracijama. Ovo je prostor koji simboliše brigu o sebi, a tuširanje na kraju napornog dana je jedan od omiljenijih aktivnosti svakoga od nas.


Snežana Vranić

gamespirit/GettyImagesPlus