Ideje za žuto kupatilo: Unesite pozitivnu energiju

by | August 23, 2023
Ideje za žuto kupatilo

Žuto kupatilo je svakako nešto na šta niste navikli. Međutim, hrabar dizajn i izbor boja bi mogao biti ono što je potrebno vašem domu. Ove ideje za žuto kupatilo će vas oduševiti. 

Ideje za žuto kupatilo: Smeli dizajn vesele boje

Ovakvo kupatilo je veoma svetlo i podseća na sunce i tople dane. Ova prijatna atmosfera ga čini veoma opuštajućim. Možete odabrati cele zidove u ovoj boji ili samo nekoliko akcenata. Evo nekoliko ideja.

Ideje za dekoraciju kupatila: Isprobajte ovih nekoliko trikova

Žuta i bela

Kombinacija bele i žute može da izgleda sasvim lepo. Kontrast između jake žute boje i bele stvaraju savršenu kombinaciju idealnu za svako kupatilo. Ukoliko u kupatilu imate i dosta svetlosti, onda će žuta boja posebno doći do izražaja.

Ideje za žuto kupatilo: Kombinacije sa smeđom

Još jedna kombinacija boja koja izgleda veoma prefinjeno je svakako kombinacija žute i smeđe.Ukoliko se odlučite za žuti zid, odaberite smeđi nameštaj ili vidljive detalje.

Odaberite žute ormariće

Ukoliko ne možete da pronađete ormariće za kupatilo u ovoj boji, pokušajte da ih prefarbate. Naravno, možete se odlučiti i za žute sanitarije, dok zidovi mogu ostati u nekoj drugoj boji.

Pastelno žuto kupatilo

Ukoliko niste ljubitelji jake žute boje, pokušajte sa pastelnom. Ovako kupatilo izgleda veoma sofisticirano i elegantno, a uz zidove, dovoljno je samo nekoliko detalja koji će posebno istaći ovu nijansu čineći kupatilo veoma nežnim i prijatnim.

Ideje za žuto kupatilo: Neka akcenat bude u detaljima

S obzirom na jačinu žute boje, ne morate da insistirate na kupatilu koje je u celosti žuto. Ukoliko odaberete bledu pozadinu u kupatilu, ovi detalji će zablistati čineći vaše kupatilo jedinstvenim.

U potpunosti žuto kupatilo

Ako ste ljubitelj ove boje, onda zašto da ne? Odaberite žute pločice i popločajte celo kupatilo u kombinaciji sa dodatnim žutim detaljima. Ukoliko dodate i nekoliko zelenih biljaka, onda će vaše kupatilo procvetati.

Dakle, da. Žuto kupatilo jeste hrabar potez, ali je rizik koji se isplati. Ukoliko želite sunčano kupatilo, ovih nekoliko ideja vam mogu pomoći u tome.


Snežana Vranić

sl-f/GettyImagesPlus