Italijanska keramika PIEMME – vrhunski kvalitet i dizajn

by | January 31, 2014
Naslovna Piemme Diadema-Carati

U sloganu “PIEMME 100% Made in Italy”, “napravljeno u Italiji” nije samo prazna fraza, već amblem koji povezuje sve vrednosti proizvoda vrhunskog kvaliteta zamišljenog, dizajniranog i proizvedenog u Italiji. 

Piemme Calacatta

Zahvaljujući idejama, kreativnosti i sofisticiranoj italijanskoj tehnologiji, proizvodi su u stanju da pokažu svetu da je “PIEMME 100% Made in Italy” logo koji garantuje sve PIEMME vrednosti koje su 100% kreirane u Italiji tokom celog kreativnog i proizvodnog procesa – od ideje do finalnog proizvoda.

Članak se nastavlja posle reklama

Piemme Prestige Bianco

Keramiku PIEMME možete naći i kod nas u Srbiji, u salonu “Casa Della Ceramica” u Novom Sadu čiji bogat asortiman nudi italijansku i špansku keramiku visokog kvaliteta.

Piemme Prestige Avorio

Članak se nastavlja posle reklama

Mnogi proizvodi imaju završnu obradu inspirisanu kamenom, mermerom, drvetom i drugim plemenitim prirodnim materijalima.

Piemme Sorrento

Članak se nastavlja posle reklama

Završna obrada je posebno osmišljena i dizajnirana u klasičnom, modernom ili stilu sa 3D efektima. Poseban kvalitet elementima daje činjenica da je svaki ručno izrađen. 

Piemme Grigio

Članak se nastavlja posle reklama

Ova elegantna i prefinjena keramika namenjena je svakom životnom prostoru, unutrašnjem ili spoljašnjem.

Piemme Tortora

Članak se nastavlja posle reklama

Sve ove proizvode možete pogledati u salonu “CASA DELLA CERAMICA” u Radničkoj ulici broj 26, u Novom Sadu. Salon možete kontaktirati i preko i-mejla [email protected], kao i na telefone 021/662 4297 ili 063/581 374.