Kupatila iz snova

by | 17 maja, 2013
Kupatilo

Male promene u stanu mogu umnogome poboljšati kvalitet i udobnost stanovanja, a da biste imali kupatilo iz snova, dovoljno je da zamenite sanitarnu keramiku. Pogledajte šta smo pripremili za vas !

Hansgrohe Axor Bouroullec ugradni lavabo poseduje integrisane posude te pruža neophodan prostor za odlaganje pribora za ličnu higijenu.

Crno kupatilo Lavabo

Duravit Vero predstavlja novinu kada su u pitanju boje. Crna keramika visokog sjaja u ultramodernom dizajnu kupatilo će učiniti elegantnim.
Kolekcija Duravit PuraVida sanitarija  pruža širok izbor konzola i dodatni nameštaj, dostupan u različitim kombinacijama boja – bele, crvene, crne, boje abonosa ili aluminijuma.

Senso kupatilo Hrastovo kupatilo

SensoWash WC šolja ima elegantno ergonomsko sedište, fen sa  toplim vazduhom za dezinfekciju i sušenje WC daske, ugradni ispirač sa dva mlaza vode, poklopac koji se lagano i nečujno spušta,ugrađeni ventilator koji eliminiše neprijatne mirise, noćno svetlo.
Duravit Esplenade kombinuje moderne linije sa sjajem prošlih vremena. Sanitarije su u kombinaciji bele keramike i postolja obloženog hrastovim drvetom.

Verso kupatilo Drveno kupatilo
Catelanova serija Muse ispunjava sve zahteve unkcionalnosti i estetike. Jednostavne oble forme održavanje čine lakšim. U svom širokom asortimanu ima i „mušku“ liniju (Serija Verso), čije su odlike oštri oblici i funkcionalnost. Serija Verso koju proizvodi Catalano nudi konzolnu šolju i bide. Kolekcija u crnoj boji odgovora aktuelnim trendovima i daje moderan izgled kupatilu. Catelanovi proizvodi mogu da se kupe u salonu Eurodom.

Muško kupatilo
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.