Luksuz u kupatilu: 8 ideja za veličanstvenu tuš-kabinu

by | June 14, 2023
luksuz u kupatilu

Tuš-kabine su obično vrlo jednostavne i umeju da pokvare izgled prostorije. Zato smo pripremili ideje za luksuz u kupatilu koji je lako ponoviti.

Luksuz u kupatilu: 8 ideja za veličanstvenu tuš-kabinu

Osvetljenje

Stvorite umirujući ambijent ugradnjom LED svetiljki u vašu tuš-kabinu. Uz ovaj trik ćete se lakše opustiti nakon napornog dana, čak i ako nemate kadu jer prigušeno osvetljenje pruža osećaj komfora.

Klupa

Mali detalj koji doprinosi luksuznijem izgledu vašeg kupatila je dodatak klupice u tuš-kabinu. Na nju možete postaviti kozmetiku, pa je idealna ukoliko niste ljubitelj ugradnih polica i zidnih niša.

Zlatni detalji

Šta više doprinosi prestižnijem ambijentu od zlatnih detalja? Potražite zlatne modele za tuš-kabinu i postavite ih u vaše kupatilo. Da biste održali njihovu blistavost, vodite računa o tome da ih obrišete suvom krpom nakon upotrebe.

Dupla tuš-kabina

Zašto se zadovoljiti jednim tušem kada možete imati dva? Postavite identične detalje na obe strane tuš-kabine sa savršenu harmoničnost koja doprinosi luskuznom ambijentu. Ovo je idealno ukoliko delite kupatilo sa vašim partnerom.

Luksuz u kupatilu: Vrata

Umesto zavesa za tuš-kabinu koje često izgledaju jeftino, odlučite se za postavljanje pregradnog prozirnog zida. U najboljem slučaju postavite vrata koja će potpuno transformisati vaše kupatilo i dodati luksuzni momenat.

Crne pločice

Kupatilo u beloj boji se podrazumeva kao savršeni izbor za gotovo svaki dom ali šta kažete na crne pločice? Uz ovaj trik, dodaćete dubinu prostoru i učiniti ga misterizoznijim i zanimljivijim prostorom koji će zasigurno izgledati predivno. Uklopite crne pločice sa zlatnim detaljima i stvorićete kupatilo koje odiše luksuzom.

Tuš-kabina sa pogledom

Gde god da se nalazite, na koji god deo dvorišta ili ulice gleda vaše kupatilo, prozor u tuš-kabini izgledaće apsolutno veličanstveno.

Luksuz u kupatilu: Biljke

Unesite život u vaše kupatilo uz pomoć nekoliko saksija ili visećih biljaka u tuš-kabini. Nema sumnje da će doprineti prijatnoj atmosferi i stvoriti prijatan ambijent.

 

 

 


Miljana Momirović

PC Photography/GettyImagesPlus