Drveni pod
11.10.2013 Kupatilo

Luksuzna kupatila sa drvenim podovima

Drveni pod u kupatilu izgleda savršeno šik i odaje utisak udobnosti i topline. Može biti različitih nijansi, stoga vam pruža mogućnost da uredite kupatilo s obzirom na boju poda. 

Pogledajte nekoliko moderno dizajniranih kupatila sa podom od drveta, sigurno ćete poželeti nešto slično u svom domu.

U ovom kupatilu iskombinovani su detalji od mermera i drveni pod. Prostor je dodatno začinjen velikim belim lusterom koji visi iznad kade.

Mermer i drveni pod

Uzano kupatilo poseduje drveni pod, koji je dobro uklopljen sa svetlosivim umivaonicima i braonkasto-sivim pločicama na zidovima i unutar tuš-kabine. Vaza sa cvećem unosi dozu spokoja u mali ili uzan prostor poput ovog.

Svetao drveni pod

U ovim kupatilima je drveni pod iskombinovan sa sivim zidovima, belom kadom i draperijama. Sve zajedno čini idealnu kombinaciju zidova, sanitarija i poda u svetlim tonovima.

U kombinaciji sa sivim zidovima

Drveni pod u ovom kupatilu naglašen je tamnosivim pločicama i belim elementima.

Tamnosiva keramika i beli elementi

U ovom kupatilu je svetao brodski pod uspešno uklopljen sa krem zidovima i elegantnim toaletnim delom nešto tamnije nijanse iste boje.

Brodski pod

Drveni pod je takođe idealan za kupatila sa samostojećom kadom, a zajedno sa prozorskim policama prostor odaje utisak prefinjenosti i dobrog ukusa.

Moderno kupatilo

U kupatilu poput ovog izmešane su nijanse drvenog poda koji je iskombinovan sa sivkastim pločicama, kadom i umivaonikom u beloj boji. Ramovima slika i roletnama, kombinaciji su dodate i primese crne.

Nijanse drvenog poda

Dakle, ako razmišljate o adaptiranju kupatila, opredelite se za drveni pod, koji, iako klasičan, može izgledati veoma atraktivno i moderno.

Izvor: amazinginteriordesign.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije