Luksuzno i moderno kupatilo u boji šampanjca

by | 24 februara, 2014
Luksuzno i moderno kupatilo u boji šampanjca

Provedite prve i poslednje trenutke svog dana u potpuno luksuznom kupatilu koju je kreirala Arca. Ovo elegantno kupatilo je u krem i zlatnim nijansama koje ističu bogatstvo i luksuz.

Kao u spa centru sa 5 zvezdica ovo kupatilo ne štedi i daje vam osećaj da ste iz kraljevske porodice. Veliki lavabo je od drveta koje je obojeno u boji slonovače i posebno naglašeno tapaciranim delom. Ovaj detalj je neočekivan i jedinstven u izboru komoda za kupatilo, ali tapacirani deo savršeno dodaje mekoću i sofisticiranu auru. Zlato na ručkama i slavinama daje poseban uglađen stil.

Luksuzno i moderno kupatilo u boji šampanjca slika2

Da bi se dobio balans i kontrast naspram krem i zlatne boje, dodat je sjajni panel od mahagonija koji služi kao ram na lavabou, a ima i posebnu funkciju jer se otvara i omogućava pristup ličnim stvarima. Iznad lavaboa nalazi se ogledalo koje privlači pažnju i koje je fokusna tačka ovog kupatila.

Luksuzno i moderno kupatilo u boji šampanjca slika3

Okruglo ogledalo uramljeno je debelim ramom u boji slonovače i zlata, a ima po sebi motive lišća i školjki. Čim uđete u ovo kupatilo osetićete da vas stres napušta kao da ste proveli dan u nekom spa centru.

Držite svoje omiljene proizvode organizovane i blizu u sakrivenim fiokama. Jedina druga stvar koja će vam trebati u ovom kupatilu jesu debeli i mekani peškiri koji će visiti sa sjajnih zlatnih držača. Zaslužili ste da se počastite sa malo luksuza svaki dan, dozvolite da se ovo kupatilo pobrine za vas.

Izvor: furniturefashion.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.