Moderna eko frendli kupatila u vašem domu

by | October 12, 2013
Eko-frendli kupatila

Ukoliko razmišljate o preuređenju svog kupatila, predlažemo da to učinite obilno koristeći trenutno veoma modernu zelenu boju, koja umiruje i osvežava prostor. Ipak, budite pažljivi pri odabiru zelenih detalja i njihovom kombinovanju.

Izaberite teme koje u vama bude asocijacije i koje vam se zaista dopadaju. Pored toga, prilikom preuređivanja kupatila vodite računa o kolornoj šemi, koja je takođe veoma važna.

Moderno zeleno kupatilo

Možete se držati samo jedne nijanse zelene ili, još bolje, kombinovati različite tonove te boje. Slobodno pomešajte ili spojite dve ili više nijansi; kupatilo će izgledati divno, naročito ako istovremeno koristite izrazito svetlu i sasvim tamnu zelenu boju.

Nekoliko različitih nijansi zelene naglasiće mnogostranost prostora i istaći prefinjenost stila.

Moderne nijanse zelene

Ako u kupatilu imate tapete, sigurno znate da su one prilično nezahvalne kao dekorativni detalj, a njihovo skidanje sa zidova često se pretvara u noćnu moru.

Bolje je zato da se opredelite za bojenje zidova, koje je jeftinije i stvara manje problema. Pri tome, kad god poželite da osvežite prostor, na zidove jednostavno dodajte još jedan sloj farbe.

Zeleni kupatilski elementi Zeleni zidovi

Kada birate dekorativne predmete za kupatilo, zapamtite da je i u ovom slučaju manje – više. Nemojte pretrpavati prostor, već se opredelite za nekoliko jednostavnih detalja.
Ukrasni detalji ili slike ne moraju nužno biti zelene boje.

Detalji u drugim bojama Ukrasni detalji

Štaviše, bilo bi lepo dodati nekoliko detalja u drugim bojama, recimo nijansama braon, koje će se sjajno uklopiti u prostornu celinu kupatila.

Izvor: amazinginteriordesign.com