Neobične ideje za kupatilski dekor

by | 19 novembra, 2013
Neobične ideje za kupatilski dekor

Teško je zamisliti do kojih granica doseže ljudska mašta kada je reč o kupatilskom dekoru. Predstavljamo vam nekoliko za neke možda inspirativnih, a za druge u najmanju ruku pomalo neobičnih ideja za uređenje kupatila.

Brčkanje sa Merilin Monro

Kupatilska zavesa po meri sa, recimo, printom fotografije Merilin Monro, ako ništa drugo, učiniće da se tokom kupanja ne osećate usamljeno. Naravno, možete se opredeliti i za drugačije šeme, ali zavesa poput ove definitivno preobražava identitet jednog prilično jednostavnog kupatila.

Dekadentni dekor nadahnut Dalekim istokom

Efekat dekadencije u ovom kupatilu postignut je zahvaljujući dekoru koji čine pod u art deko stilu, vintidž stolica od kovanog gvožđa i roze kimono na zidu.

 Brčkanje sa Merilin MonroDekadentni dekor nadahnut Dalekim istokom

Glamurozno „vau“ metalik kupatilo

Zaslepljujuće metalik tapete sa cvetnim dezenom ovo kupatilo čine čudesnim, izazivajući „vau“ efekat ali i vrtoglavicu.

Kupanje kao usred šume

Ako često sanjarite o begu od prenaseljene civilizacije a nemate baš uvek uslova za to, foto-tapeta sa motivom drvoreda ili šumskog proplanka, uz penušavu kupka u kadi, mogu vas bar delimično odvojiti od užurbanosti svakodnevice.

Glamurozno „vau“ metalik kupatiloKupanje kao usred šume

Zen spa

Ommmm… Džinovske lampe u obliku loptica za golf možda na prvi pogled deluju neprikladno za kupatilski dekor, ali uz ostali umirujući dekor u ovom kupatilu, one će vam svakako pomoći da postignete to željeno stanje meditativnog spokojstva.

Paravan sa cvetnim dezenom

Samostojeća kada u ovom slučaju nalazi se na neuobičajenom mestu – u spavaćoj sobi, a prozirni paravan sa cvetnim dezenom, iako mu je svrha pomalo nejasna, zasigurno bar izgleda odlično.

Zen spaParavan sa cvetnim dezenom

Romantčno kupatilo u francuskom stilu

O la la! Ovo kupatilo sa šarmom francuske prestonice je neizmerno romantično, ali pitanje je koliko je ono praktično i da li je dovoljno veliko za dvoje.

Kupatilo u gotskom stilu

Na prvi pogled mračan ali i misteriozan dekor ovog kupatila možda je prikladniji za neki izložbeni prostor nego za uobičajeni dom. Međutim, nema sumnje da izgleda sjajno.

Romantčno kupatilo u francuskom stiluKupatilo u gotskom stilu

Kupatilo za ljubitelje kartanja

Niko ne želi da živi u kući od karata, ali tapete na zidu kupatila sa takvim dezenom mogu biti zanimljiv izbor.

Kupatilo za ljubitelje kartanja

Izvor: homeideasmag.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.