Ogledalo u kupatilu: Spojite praktično sa zahtevima trendova

joe jolidon/gettyimagesplus

by | October 4, 2022
ogledalo u kupatilu

Kada je u pitanju skladištenje u malim prostorima, morate biti prilično snalažljivi.  Ovo naročito važi za mala kupatila. Ukoliko ne budete oprezni, začas će vam kupatilo biti puno otvorenih polica, natrpanih raznim proizvodima.  Dakle, ako je vaše malo kupatilo problem, vredi ispitati svaki predmet u njemu da biste bili sigurni da ste maksimalno iskoristiti prostor za skladištenje. Konkretno: da li već imate ogledalo sa tom funkcijom?

Bilo da se radi o šik ogledalu koje slučajno uključuje otvorene police za male sitnice i toaletne potrepštine ili kompletan ormarić za kozmetiku, ova nadogradnja je ključni način da se oslobodi prostor u kupatilu.

 

Klasični ormarić

Ako baš želite da ostanete verni klasičnim rešenjima, potražite kozmetički ormarić trendi dizajna. Pokušajte da pobegnete od plastike i standarne bele i neke neutralne boje. Imitacija drveta je odlična ideja.

 

 

Ogledalo sa skrivenom policom

Pristup policama omogućen je sa strane, a sadržaj na njima ostaje skriven. Kao i potencijalni nered. Garantuje da će prostor u kupatilu ostati uredan.

 

Minimalistički pristup

Za ljubitelje krajnjeg minimalizma idealno je ogledalo klasičnog pravouganog oblika sa metalnim ramom i jednostavnom policom.

 

 U dodiru sa prirodom

Drvo je u stanju da oplemeni svaki prostor, pa tako i kupatilski. Ovo okruglo ogledalo sa drvenim ramom i policom idealno je rešenje ako vam treba dodatni prostor za osnovne kozmetičke potreštine.

 

Belo kupatilo

Ukoliko je vaša pasija belo kupatilo, izaberite kozmetički ormarić koji dizajnom blago odstupa od klasičnog, koristeći krive i zaobljene linije.