Plavo kupatilo
28.03.2018 Kupatilo

Pet trendi boja za kupatilo

Kupatilo je prostorija koja zahteva najviše privatnosti. Obično to nije velika prostorija, ali u njoj provodite dosta vremene. Za opuštanje i kupanje u kadi prostor mora da bude udoban i prijatan. Odabirom boje možete promeniti raspoloženje u prostoriji.

Najčešće korišćena boja u kupatilu je plava boja. Ova boja vam pruža udobnost i smiruje vas. Plava boja se često koristi jer je identična boji vode.

Plavo kupatilo Plavo kupatilo

Druga popurna boja je siva. Ako imate malo kupatilo možete koristiti svetle nijanse da stvorite iluziju, jer one mogu da učine da mali prostor izgleda veće.

Sivo kupatilo Sivo kupatilo

Još jedna boja koja se koristi u kupatilu je zelena. Ova boja je poznata po svojstvima da se osećate manje stresnim i da se opustite.

Zeleno kupatilo Zeleno kupatilo

Često korištena boja je crvena. Uglavnom se kombinuje sa crnom ili belom, a često sa obe boje kako bi se dobio bolji efekat.

Crveno kupatilo Crveno kupatilo

Bela boja je možda i najčešće upotrebljena boja za kupatilo. Ova boja se veoma često koristi sa drugim bojama (crnom, crvenom), posebno sa pastelnim bojama za bolji efekat. Ova boja deluje sveže, opuštajuće i prijatno.

Belo kupatilo Belo kupatilo

Izvor: architectureartdesigns.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije