Police u kupatilu: 5 ideja

by | March 9, 2023

Police u kupatilu nemaju samo ulogu u skladištenju dodatnih stvarčica, već značajno utiču na moderan izgled prostorije. U nastavku pogledajte 5 ideja koje smo pripremili, a koje lako mogu postati deo vašeg kupatila. 

 

5 ideja za police u kupatilu

Police u kupatilu nisu samo ključne u pogledu skladištenja raznih sitnica, već je to najlakši način da dodate dekor u ovu prostoriju u kojoj se to do sada nije praktikovalo. Kupatilo, slično kao i kuhinja imaju tendenciju da budu praktično uređeni, sa fokusom na dobru organizaciju. U tom pogledu, police imaju dvostruku ulogu jer, pored lake organizacije, daju poseban karakter prostoriji.

Stilizovanje polica je posebno zanimljivo, ali u kupatilu se prednost daje stvarima koje se svakodnevno koriste. Tako ćete morati kombinovati držač za četkice, peškire i kozmetiku sa dekorativnim predmetima koji su dovoljno upečatljivi, ali nisu tu da zauzimaju koristan prostor. Idealno rešenje je pronaći kupatilsku galanteriju dovoljno dekorativnu, a to svakako ne mora biti problem uzimajući u obzir ponudu salona.

Police u kupatilu: najpraktičnije rešenje

Na prikazanom primeru vidimo da je bočni zid iskorišćen za postavljanje niše unutar koje su postavljene police, a drvena obloga posebno dekorativan detalj u ovom minimalistički uređenom kupatilu.

5 ideja: korisni dodaci

Police ne moraju biti masivni element u kupatilu, a svakako je dobro znati da ih možete dodati kada se za to ukaže potreba. Postoje razni modeli laganih polica lepog dizajna koje će držati sve potrebne sitnice nadohvat ruke.

Police u kupatilu: dizajnerski eksperimenti

Kako to dizajneri vide savršenu policu u kupatilu možete videti na prikazanoj fotografiji. Polica formirana na ovaj način daje zaizta autentičan izgled kupatilu.

5 ideja: kupatilski nameštaj

Prilikom odabira kupatilskog nameštaja predlažemo da uzmete u obzir i otvorene police. One nisu do sada bile značajno popularne, ali su daleko funkcionalnije od onih koje se kriju iza ogledala. Jedno je sigurno, kozmetika će biti pregledno složena, a ogledalo će ostati duže čisto.

Otvorene police u kupatilu

Popularne niše mogu biti dekorativne same po sebi, kao prikazan lučni oblik na fotografiji. Ovakvi primeri asociraju na spa kupatila, a zajedno sa pažljivo odabranim dekorom imaju uticaj na opušten ambijent.

Ako su vam se dopali predloženi primeri, verujemo da će se police uskoro naći i u vašem kupatilu.

 

 

 


Borjana Božić

sl-f/gettyimages