Saveti za upotrebu odgovarajućih tapeta u kupatilu

by | 26 marta, 2018
Tapete u kupatilu

Svako od nas je pomislio da upotreba tapeta u kupatilu može proizvesti samo probleme. Kupatilo ima veoma vlažnu atmosferu i može se desiti da se tapeta oljušti. Zbog toga su mnogi ljudi protiv stavljanja tapeta u kupatilo. Iako danas postoji mnogo širi spektar lepkova, mogućnost da se tapeta odlepi je i dalje veoma velika.

Ali, kada pogledamo sa druge strane, kupatilo je savršeno mesto za eksperimentisanje sa jakim bojama i velikim printovima različitih motiva. Ako želite prelepu šaru ili cvetni dizajn u kupatilu, razmislite o korišćenju tapeta ali u malim količinama.

Tapete u kupatilu slika2

Ako slučajno imate odvojen toalet ili hodnik koji je izvan glavnog dela kupatila, onda u njega možete staviti tapete. Ako vaše kupatilo ima dva ulaza, tj ako su dve sobe povezane sa njim, onda možete staviti tapetu na prostore koji su izvan tuš kabine i kade.

Tapete u kupatilu slika3

Koristite tapetu na zidu kupatila koji se naslanja na neku od suvih soba, u tim sobama nema tuša ili kade, koji stvaraju vlagu.

Kao poseban dodir u svom kupatilu možete koristiti tapetu kao graničnik ispod plafona, oko prozora, vrata i stakla.

Tapete u kupatilu slika4

Ako insistirate na upotrebi tapeta u kupatilu, pažljivo pročitajte uputstvo za upotrebu i specifikacije tapeta i lepka koji će se koristiti. Pročitajte upustvo, pripremite zid i pažljivo pristupite procesu.

Izvor: homedecorinteriordesign.com


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.