Savremeno klasičan lavabo i ogledalo

by | 8 marta, 2014
Savremeno klasičan lavabo i ogledalo

Devon & Devon su postali referentno ime kada se spomene klasična elegancija u kupatilu. Oni uzimaju klasične oblike i savremene materijale kako bi kreirali zapanjujući kupatilski nameštaj. Takođe kombinuju tehnologiju i ručni rad kako bi se dobio prestižni izgled.

The Miami je ime ove konzole koju čine lavabo i ogledalo a koja ima za cilj da uhvati Art Deco stil amerike iz tridesetih godina prošlog veka. Rezultat je graciozna kombinacija oblikovanih nogu od livenog aluminijuma i vijugavi profil lakiranog ormarića od drveta.

Savremeno klasičan lavabo i ogledalo slika2

Lavabo je napravljen od belgijskog mermera, a ručke na fiokama su od kristala. Drvena konzola može biti obojena u nekoliko boja dok noge dolaze u dve kombinacije. Ova konzola će uneti tračan elegancije i luksuza u svako kupatilo.

Savremeno klasičan lavabo i ogledalo slika3

Kao dodat seriji kompanija je kreirala i Marlene konzolu koja je veoma slična Miami konzoli, samo što nema drveni deo sa fiokama. Ogledalo je kružnog oblika sa rezbarenim drvenim ramom koje se odlično uklapa sa oba lavaboa i upotpunjuje njihovu eleganciju.

Savremeno klasičan lavabo i ogledalo slika4

Izvor: trendir.com