Vrhunac luksuza – zlatni đakuzi sa Swarovski kristalima

by | 20 oktobra, 2013
Đakuzi sa pozlatom

Pozlaćeni efekat je najpoželjnija opcija u svetu elegantnog dekora. Za raskošne domove koji su ispunjeni klasičnim nameštajem kupatilo je uvek bilo u zaostatku, ali ne više, i ono je stiglo na red za dizajnerski preobražaj i sada se dekoriše najskupljim elementima.

Kupatilske instalacije sa Swarovski kristalima, dodaci za kupatilo koji su presvučeni zlatom, dijamantske slavine samo su neki od poslednjih luksuznih kupatilskih trendova.

Sada u ponudi postoji i đakuzi koji su dizajnirali Giacomo Arcaro i umetnik Roberto Martini. Ovo je prvi u svetu đakuzi od dvadesetčetvorokaratnog zlata, sa Swarovski detaljima, i prima šestoro ljudi.

Zlato i bela koža

Osim po svom zadivljujućem izgledu ovaj đakuzi karakterišu i neke posebne funkcije. Mekano uzglavlje odakle se sliva topla voda po vratu i ramenima omogućava potpuno podmlađivanje.

Poseban sistem pročišćavanja vode predstavlja čišćenje ozonom što omogućava visok nivo higijene u kadi. Svi parametri i kontrola đakuzija obavljaju se pomoću elegantnog platinumskog panela. Za potpuno opuštanje tu je poseban sistem ozvučenja koji pušta umirujuće zvuke toka vode.

Spa mlaznice

Kako bi se udovoljilo kupcima postoje tri verzije ovog elegantnog đakuzija. Najveća razlika je u izgledu samih jedinica, dok su im mnogobrojne funkcije u suštini slične.

Upečatljiva jedinica je starinska samostojeća kada od zlata, koja može biti ukrašena belom ili crnom kožom i Swarovski kristalima, što joj sve zajedno daje jastučast izgled.

Đakuzi se izrađuje ručno, a poseduje audio-sistem sa subvuferom, posebne masažere, aromaterapiju, priključak za Iphone i sopstveno osvetljenje, sedišta podesiva po visini, specijalne mlaznice za najudobnije kupanje.

Antičko zlato i crna koža

Svaki đakuzi ima doživotnu garanciju na kadu, pet godina garancije na električnu instalaciju i dve godine na oblogu tela. Zlatni daljinski upravljač ima direktnu podršku tokom 24 sata u celom svetu.

Izvor: bornrich.com


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.