Specifična lepota samostojećih kada

by | November 16, 2013
Moderne samostojeće kade

Ako se ubrajate među one srećnike koji poseduju dom sa prostranim kupatilom, verovatno već znate da takvu prostoriju nije nimalo lako urediti, jer kada je kupatilo malo, tada smo usredsređeni prvenstveno na najosnovnije elemente.

Međutim, veliko kupatilo, ako izuzmemo sve poteškoće kada je reč o njegovom uređenju, ima jednu veliku prednost – u njega bez muke možemo postaviti samostojeću kadu, koja je pravi ukras u prostoru.

Predstavljamo vam nekoliko primera samostojećih kada prelepog dizajna, verujući da će mnogi poželeti neku od njih u svom kupatilu.

Ljubičasta kada Samostojeća kada

Ljubitelji romantike ovakvim kadama mogu dodati zavese nežnih boja i tako stvoriti poseban kutak za potpuno opuštanje.

Moderna kada Kada sa ogledalom

Samostojeću kadu možete postaviti u središte kupatila, a ne uza zid kao što je uobičajeno. Tako će ona postati centralni deo kupatilskog dekora.

Kada sa kristalima

Ove kade naravno mogu biti različitih stilova: od onih klasičnih, tradicionalnog dizajna pa sve do neočekivanih, modernih kreacija.

Samostojeća kada u baroko stilu

Samostojeću kadu određenog dizajna možete uskladiti sa ostatkom kupatilskog nameštaja i uređaja, a ako ne volite jednoličnost i dovoljno ste smeli, slobodno mešajte i kombinujte stilove.

Izvor: homedit.com