Sveže kupatilske ideje za novi dizajn

by | March 6, 2018
Sveže kupatilske ideje

3000 godina pre nove ere voda je imala religijski značaj, ona je viđena kao pročišćivač kako za telo tako i za dušu. Danas, kupatilo je postalo soba koja se ne koristi samo za kupanje, ono je mesto za relaksaciju, mir, tišinu i odmor.

Zašto onda ne biste pojačali ove osećaje uvođenjem prirode u kupatilo?

Sveže kupatilske ideje slika2

Članak se nastavlja posle reklama

Kupatila koja vidite na slikama su dizajnirana sa konceptom prirode, što je najlakši način da postignete kompletno opuštanje i najbolji način da pobegnete od dnevne rutine.

Sveže kupatilske ideje slika3

Biljke, svetlo, kamen ili voda, to su sve elementi koji su povezani sa prirodom i koji odišu životom. Ako je vaše kupatilo u crno belom savremenom dizajnu ili u luksuznom ambijentu sa toplim i prirodnim bojama i materijalima ili je potpuno suprotno i uređeno minimalistički, sa čistim i jednostavnim dizajnom u sivim i crnim tonovima, ne treba da odustanete i zanemarite taj prostor.

Članak se nastavlja posle reklama

Sveže kupatilske ideje slika4

Treba da mu posvetite više pažnje i transformišete ga u svoj mali raj, mesto gde ćete se osvežiti i pojačati svoja čula. Iskoristite svetlo, prirodno ili veštačko, pravo svetlo može da popravi raspoloženje i da stvori umirujuću atmosferu za kojom tragate.

Članak se nastavlja posle reklama

Sveže kupatilske ideje slika5 Sveže kupatilske ideje slika6

Izvor: homesthetics.net

Članak se nastavlja posle reklama