Tepih u kupatilu: 7 stilskih ideja

by | September 5, 2023
Tepih u kupatilu: 7 stilskih ideja

Tepih u kupatilu će učiniti ovaj prostor opuštajućim, ali istvoremeno i stilski usklađenim

Bez obzira na to koliko su lepe podne pločice u vašem kupatilu, mogu biti hladni dok bosi koračate.  Tradicionalne prostirke za kupatilo su uobičajene u većini domova, a šta kažete na to da stavite tepih? Za ugodan, spa osećaj, razmislite o postavljanju tepih. On ne samo da je praktičan, nego ovom prostostu daje i stilski pečat.

Tepih u kupatilu: Ideje koje će vas oduševiti

Iako verovatno povezujete tepihe sa dnevnim i spavaćim sobama, tepih za kupatilo dodaje meku, opuštajuću teksturu kupatilu. Da bismo vam pomogli da odaberete savršen tepih za vaš prostor, pokazaćemo vam nekoliko zanimljivi ideja.

Zeleni tepih u kupatilu

Unesite malo boje u inače neutralno kupatilo tako što ćete postaviti tepih u bogatoj zelenoj nijansi. Na našem primeru je s zelenom utkana i crna boja koja daje poseban efekat i kontrast svetlim nijansama enterijera.

Sofisticirani stil

Od promišljeno organizovanih polica u kupatilu do predivnih pločica, ovaj prostor je zaista lep kao san. Dodatni šarm donosi ovaj starinski tepih koji donosi dah luksuza.

Crvena i plava dekoracija kupatila

Dajte moderan obrt tradicionalnom pristupu nautičkom dizajnu s crvenom i plavom šemom boja. Ovaj tepih povezuje bele popločane podove i plavo obojene zidove sa prostirkom u sličnim bojama.

Crno-belo kupatilo

Održite jednostavan izgled u elegantnom, modernom dizajnu kupatila tako što ćete izabrati tepih koji dodaje element stila bez preopterećenja prostora. Odlučite se za neutralan izgled tako što ćete izabrati tepih za kupatilo sa suptilnim crno-belim motivom.

Tepih u kupatilu: Dodir glamura

Dajte opuštenom, neutralnom kupatilu glamurozan izgled. Uravnotežite uglađene detalje kao što su mermerna ploča i kitnjasta rasvetna tela s organskim elementima kao što su stolica za kupanje od ratana i udoban teksturirani tepih krem boje.

Barbi stil

Prihvatite Barbi trend koristeći ružičastu boju u dizajnu kupatila. Pločice i dodaci u mekoj nijansi su slatki, ali uključivanje tepiha u dubljoj nijansi roze s upečatljivim uzorkom dodaje malo više sofisticiranosti.

Mornarski stil

Možete da uključite i vintidž dekor u bledoplavoj i peščano žutoj boji za osećaj primorske seoske kuće. Mekani prugasti tepih za kupatilo uklapa se s plavim zidovima i belim lajsnama.

 

LED rasveta u kupatilu za opuštajuću atmosferu


Dijana Škorić

PC Photography / gettyimages.com