Top 10 kada za maksimalno opuštanje I

by | 30 septembra, 2013
Tetsuya Nakamura

Kade su oduvek predstavljale mesto za relaksaciju i uživanje. Zahvaljujući savremenim tehnološkim dostignućima, danas imamo mogućnost da održavamo ličnu higijenu u specijalnim multifunkcionalnim kadama, a to je jedinstveno iskustvo koje prevazilazi okvire uobičajenog kupanja.

Predstavljamo vam deset veličanstvenih kada neobičnog dizajna u kojima možete provesti nezaboravne trenutke.

1. Skupocena japanska kada
Iako izgleda čudno, ovo je ipak jedna obična kada čiji je autor japanski dizajner Tetsuya Nakamura. Izrađena od ojačane plastike, veoma interesantnog oblika i neobičnog kolorita, ova kada kao da pripada nekoj drugoj vremenskoj dimenziji. Teško je reći šta tačno predstavlja, ali izgleda prilično skupoceno.

2. Kada u obliku barke
Kupanje može biti nalik iskustvu plovidbe ako rešite da se potopite u ovoj kadi dizajnera Antonija Lupija. U njegovoj kadi-brodiću možete otploviti sve do granica sopstvene mašte. Dakle, opustite se i zamislite morski povetarac.

Vascabarca Bath

3. Biološka kada
Ako biste želeli da se okupate usred nekog nepreglednog krajolika, ova „biološka“ providna kada sa detaljima iz prirode može biti dobar izbor. Dekorativni elementi koji asociraju na prirodu stvaraju utisak bliskosti sa takvim okruženjem.

Biološka kada

4. Holandska kada
Ljubitelje kampovanja često zabrinjava činjenica u vezi sa održavanjem lične higijene. Sada možete bezbrižno uživati u avanturama na otvorenom, jer je ova holandska kada sve što vam je potrebno kada poželite toplu kupku. Sferičnog oblika, izrađena od nerđajućeg čelika, ona je lagana i pogodna za transport. Dakle, ona vam omogućava da uživate u toploj kupki i lepom prirodnom ambijentu.

Holandska kada

5. Kada od kamena
Ako volite komfor dok se kupate, ova prostrana kada vam baš to i omogućava. Prilično je velika, izrađena od ogromnog kamena i savršena za sve one koji vole prostrane kade. Jedini problem u vezi sa ovom kamenom kadom jeste prostor, tj. kako i gde da je smestite u svom domu.

Kamena kada

Izvor: homedit.com