Ove transformacije kupatila nikog neće ostaviti ravnodušnim

by | September 21, 2023
transformacije kupatila

U osnovi su jednostavna kupatila ali detalji, dekoracija i pametni izbor prave neverovatnu razliku. Pogledajte ove transformacije kupatila bez renoviranja.

Ove transformacije kupatila nikog neće ostaviti ravnodušnim

Ljubičasto cvetno kupatilo

Ova lepa ljubičasta prostorija čak ni ne podseća na kupatilo zahvaljujući očaravajućim cvetnim zidnim tapetama koje su uklopljene sa ljubičastom kadom i drvenim zidnim detaljima. Taman drveni pod dodaje kontrast koji dodatno ističe ženstvenost ovog kupatila.

Crno-belo kupatilo

Ako žudite za oštrom i čistom atmosferom u kupatilo, pogledajte ovaj crno-beli dizajn. Umesto zidnih tipeta, šare možete ugraditi u dizajn poda za potpuno drugačiji ambijent.

Crno-belo kupatilo: Bezvremenski šik

Prirodan izgled kupatila

Uključivanje prirode u dizajn kupatila i nijanse zelene, bež, plave i terakote imaju ogroman trenutak! Ovaj zid od smaragdnozelenih pločica puržiće hladnu atmosferu kraljevske džungle.

Tamne tapete za kupatilo

Ako volite smele tapete, kupatilo je zaista dobro mesto da eksperimentišete sa stilovima! Manji prostor vam omogućava da se bolje bavite bojama i dizajnom, a da to izgleda potpuno neodoljivo. Pogledajte kako je ovo kupatilo sa pozadinskim osvetljenjem doprinosi vizueln većem prostoru i stavra potpuno šik izgled.

Drveni detalji u kupatilu

Kao što je ranije pomenuto, uvođenje prirodnih elemenata u enterijer je trend u kupatilima za 2023. godinu. Ovaj prelepi rustični izgled kupatila ima akcentni zid koji je savršen za bilo koji dom.

Transformacije kupatila uz biljke

Biljke su još jedan sjajan način da se unutra unesu elementi prirpde. Takođe se predviđa da će i 2024. ponovo biti u centru pažnje dekoracije.

Ako vam se sviđa ovakav izgled u vašem kupatilu, ali nemate prirodne svetlosti, možete potražiti i veštačke biljke koje izgledaju poprilično realistično.

Eklektično kupatilo

Govoreći o smelom izgledu, koliko je zabavan izgled ovog kupatila? Ono što je sigurno da će izazvati divljenje gostiju i nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Moderno kupatilo

Evo još jedne ideje za kupatilo koje koristi moderan geometrijski dizajn. Ovaj jednostavan zidni šablon se lako može postići korišćenjem tapeta!

 


Miljana Momirović

Vanit Janthra/GettyImagesPlus