Ovo su najzastupljeniji trendovi u kupatilu ove godine

by | June 7, 2023
Ovo su najzastupljeniji trendovi u kupatilu ove godine

U nastavku pogledajte koji su to trendovi u kupatilu naišli na oduševljenje kod dizajnera i postali najzastupljeniji ove godine. 

Trendovi u kupatilu: Nesvakidašnje lepo

Dakle, iako su neki od sledećih trendova malo izvan  budžeta, uvek je lepo videti novitete i zapanjujuće lep enterijer prostorije kao što je to kupatilo. Za početak, ovi trendovi vas mogu inspirisati, a zatim i navesti da razmislite o skorašnjem unapređenju vašeg kupatila. Uvek je moguće naći određene alternative, ali neka ovaj članak posluži za prvobitno uživanje u fantastičnom dizajnu.

Članak se nastavlja posle reklama

Trendovi u kupatilu: Ogledala bez okvira

Oduševljeni smo ovim trendom! Ali pod ogledalima bez okvira ne mislimo na ona koja se nalaze na frontovima ormarića. Ovo su velika ogledala oštrih ivica koja se savršeno uklapaju u enterijer naglašujući minimalizam i prefinjenost.

Stakleni paneli

Stakla koja dele tuš kabinu mogu učiniti da kupatilo izgleda veće, svetlije i otvorenije. Imati veliku zatvorenu tuš kabinu je sigurno bitan detalj komfornog kupatila, a ko bi želeo da potpuno sakrije taj luksuz da niko ne vidi? Ovaj trend je savršen za svakoga ko želi da njihova tuš kabina ima veoma otvoren, prozračan osećaj.

Članak se nastavlja posle reklama

Trend trodimenzionalnih pločica

Trend rebrastih pločica je nov i veoma uzbudljiv. Rebrasta pločica je odličan izbor ako razmišljate o koloritno usklađenom kupatilu. Žljebljeni oblik dodaje teksturu i dinamiku tako da ne nedostaje vizuelni kontast.

Članak se nastavlja posle reklama

Trendovi u kupatilu: Zaobljeni zidovi

Ono što nam je najviše privuklo pažnju (osim podova od prirodnog kamena i drvenih obloga koje stvaraju veoma vernu spoljašnju atmosferu) je kružni ugao za tuširanje. Kad god soba ima zidove koji nisu pod uglovima od 90 stepeni, to je veoma prijatno za oko. Ovo kupatilo je takođe odličan primer stvaranja spa iskustva kod kuće, a kružni tuš samo naglašava tu nameru.

Članak se nastavlja posle reklama

Čak i manji kružni zid izrezan može napraviti ogroman uticaj i vizuelno je tako stimulativan. Ovakvo sečenje u zidu može koštati malo više, ali rezultat je tako zapanjujući. Ovaj trend bi mogao da ponovo popularizuje luk u enterijeru.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

 

Članak se nastavlja posle reklama

Borjana Božić

ismagilov/GettyImagesPlus