Unesite boje u kupatilo!

 
 
Želite da vaše kupatilo izgleda neobično i razigrano? Ukoliko planirate adaptaciju ove prostorije, to ćete lako učiniti pomoću zidnih pločica, kojih danas zaista ima u raznim bojama, teksturama i dimenzijama, uz prateće listele i dekore. Ako nista planirali toliko velik poduhvat, promenu ćete postići detaljima neobičnih formi i slatkim aksesoarima u jarkim bojama.

O bojama je potrebno razmišljati i pri odabiru kupatilskih elemenata. Ukoliko one nisu u skladu s kupatilom kao celinom, prostor će izgubiti osnovnu ulogu koja mu je namenjena. Kupatilo je ugodna prostorija koja nenametljivo pozitivno utiče na korisnike. Ona mora da bude osmišljena kao potpuno i jedinstveno iskustvo koje zrači opuštajućom atmosferom kao njenim glavnim obeležjem.

Guliver/Thinkstock

Na celokupan izgled kupatila, posebno ako dominiraju bele pločice i kupatilski nameštaj, i te kako snažno mogu da utiču detalji koji odudaraju bojom i oblikom. Takođe, svežijem i drugačijem izgledu mogu doprineti i raznobojne asimetrično raspoređene police, ali i koloritna galanterija.

Poigravanje bojama u kupatilu dozvoljeno je ako ono nije suviše malo. Ako vam se dopadaju akcenti, kadu slobodno istaknite pločicama u nekoj jarkoj nijansi, ili – ako imate tuš-kabinu – akcentujte ovaj deo staklenim mozaikom. Ormarići mogu da budu raznobojni.

 

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRTATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije