Za život sa stilom

by | 11 septembra, 2013
Veliko kupatilo

Kako opremiti kupatilo, a pritom na najbolji način iskoristiti novac? Pogledajte šta je Brava casa pripremila za vas!

Tople boje i Duravit 2nd Floor drveni elementi odlično se uklapaju sa belom bojom keramike i akrilnim sanitarijma. Kolekcija se sastoji od ormarića, dva ogledala  i toaletnog ormara sa kliznim vratima i ogledalom. (www.akvabutik.com)

Moderno kupatilo Plavo kupatilo

Kolekcija 2nd Floor Duravit odiše jednostavnim i elegantnim dizajnom nameštaja koji odlikuje visoki kvalitet i praktičnost. (slika levo) Više informacija na www.akvabutik.com.
Kolekcija Eghos italijanskog proizvođača B&B jednostavnog je dizajna i proizvodi se u plavoj boji. Set se sastoji od ormarića (140×50 cm) i kompleta sa rasvetom i ogledalom. (slika desno) www.keranova.rs
Crno kupatilo Kupatilski nameštaj

Eurodom u svom bogatom prodajnom programu ima i seriju Karma. Arcom proizvodi nameštaj za kupatilo visokog kvaliteta, te sigurno nećete pogrešiti ako odaberete ovu kolekciju. Na fotografiji je kupatilski nameštaj ekskluzivnog proizvođača Etrusca, vrhunske zrade i dizajna, od najkvalitetnijih materijala. Može da se kupi u salonu Keranova.
Elegantno kupatilo Toaletni ormarić

Serija Pollock deo je raznovrsnog programa firme Arcom, čiji su proizvodi dizajnirani u skladu sa tendencijama modernog dizajna i inovativnih tehnologija (Eurodom). Toaletni ormarić ispod ugradnog umivaonika, sa ugradnim asesoarima, deo je kolekcije Flat xl. Proizvodi Agape iz Italije, a može da se kupi u salonu Quantum.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.