Atraktivna Šarliz Teron prodaje svoju šik vilu u Malibuu

by | 29 maja, 2014
Atraktivna Šarliz Teron prodaje svoju vilu u Malibuu

Jedna od najstarijih kuća na privatnoj La Costa plaži u Malibuu koja je kao ostvareni san za mnoge, pripada dobitnici Oskara, atraktivnoj glumici Šarliz Teron.

Vila ima 3 spavaće sobe i 4 kupatila, na plaži je i ima mnogo modernih sadržaja i dodataka dok je, istovremeno, sačuvan njen originalni šarm i ljupkost.

Atraktivna Šarliz Teron prodaje svoju vilu u Malibuu slika2

Iako je glumica kupila ovu vilu 2001. godine, ona je sada procenjena na $7.5 miliona.

Atraktivna Šarliz Teron prodaje svoju vilu u Malibuu slika3

Glavnu dnevnu sobu u ovoj rezidenciji zapravo predstavlja – dvorište. Ovde se nalazi više prostora za druženje i zabavu a mnogi od njih su opremljeni kadama i đakuzijima kao i kaminima i ognjištima. Sve je popločano skupocenim drvetom što celom prostoru daje poseban ton.

Atraktivna Šarliz Teron prodaje svoju vilu u Malibuu slika4

U enterijeru vlada prozračnost i ležernost. Najviše je upotrebljavana bela i nijanse bež boje, sa pojedinim detaljima u bojama koje akcentuju prostor i daju mu šarm.

U enterijeru se javlja u velikoj meri i drvo, kako u prirodnoj boji tako i obojeno, koje dodaje toplinu, teksturu i strukturu u prostor.

Atraktivna Šarliz Teron prodaje svoju vilu u Malibuu slika5

Sve odiše opuštenom ali sofisticiranom energijom.

Naravno, u kući postoje i gostinske odaje, a posebnu pogodnost predstavlja činjenica da one imaju zaseban ulaz. Praktično, zar ne?

Atraktivna Šarliz Teron prodaje svoju vilu u Malibuu slika6

Izvor: frontdoor.com