Glamurozni domovi Kardashian-Jenner porodice

Glamurozni domovi porodice Kardashian-Jenner koji ostavljaju bez daha  

by | February 24, 2023
glamurozni domovi

Porodica Kardashian-Jenner je svakako jedna od svetski najpoznatijih. Kako izgledaju glamurozni domovi u kojima žive njeni članovi ove porodice? 

Glamurozni domovi Kardashian-Jenner porodice

Najveći broj njihovih imanja se nalazilo ili se još uvek nalaze u Hidden Hillsu i Cabasasu. Većina njih je iskusna u trgovini nekretninama, nekad čak i u vrlo kratkim vremenskim periodima. Međutim, svi glamurozni domovi porodice Kardashian-Jenner ostavljaju bez daha.

Glamurozni domovi Kim Kardashian i Kanye West-a

Vila u Bel Airu

Vila u Bel Airu od 9000 kvadrata je prodata nakon što nisu mogli više da priušte renoviranje. Ona je otišla u ruke ukrajinske milionerke, Marine Acton. Međutim, vila se ubrzo ponovo našla na tržištu i prodata je za 14 miliona dolara.

Članak se nastavlja posle reklama

Kuća u Hidden Hillsu

Ovo imanje je kupljeno za 20 miliona dolara 2014. godine. U pitanju je kuća sa osam spavaćih soba, dva bazena, dve banje, dve kuhinje, a čak imaju i sopstven vinograd.

Članak se nastavlja posle reklama

Glamurozni domovi Kylie Jenner u Hidden Hillsu

Kylie Jenner je bila vlasnica čak dve kuće u Hidden Hillsu. Prva vila je imala četiri spavaće sobe i tri i po kupatila. Nakon samo četiri meseca, Kylie je prodala za skoro milion više nego što je kupila u avgustu 2016. Glamurozni domovi Kylie Jenner u Hidden Hilsu su nedaleko jedan od drugog. Ovu drugu vilu je Kylie kupila na jesen iste godine. Ovde je provodila vreme tokom trudnoće. Kuća ima 8 spavaćih soba, 11 kupatila i  13 200 kvadratnih metara. Čak ima i spa sobu.

Članak se nastavlja posle reklama

Vila Kendall Jenner

Ovu vilu je Kendall kupila na  na Beverly Hillsu za 8,55 miliona dolara u popularnom kvartu Mullholland. Kuća ima 6.625 kvadratnih metara i pet spavaćih soba, šest kupatila, fontanu, bazen, bioskop, teniski teren, spa centar i igralište.

Članak se nastavlja posle reklama

Kuća Khloe Kardashion

Khloe je kupila imanje u Calabasasu za 7,2 miliona dolara od Justin-a Bieber-a. Kuća ima vinski podrum, šest kamina, bazen i dve garaže.

Članak se nastavlja posle reklama

Vila Kourtney Kardashian

Vila Kourtney Kardashian u Calabasasu ima 12 000 kvadrata. Vila ima 6 spavaćih soba. Opremljena je liftom, teretanom i prostorijom za masažu. Kourtney pokazuje istinsku strast prema dizajnu enterijera na društvenim mrežama.

Dom Kris Jenner

Kris Jenner je definitivno neko ko se razume u nekretnine. Kuća ima četiri spavaće sobe i pet kupatila. Kuća je uređena u najprefinjenijem stilu.

Članak se nastavlja posle reklama

Dakle, glamurozni domovi ove intrigantne porodice su nešto o čemu svi maštamo. Mada, ko zna, možda jednog dana budemo imali priliku da živimo u nekoj sličnoj vili.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Snežana Vranić

Jamie McCarthy/GettyImagesEntertainment