Keti Peri prodaje kuću u kojoj nije provela ni jedan jedini dan

by | October 15, 2013
Keti Peri

Postoji mnogo kriterijuma na osnovu kojih se određuje da li smo stvarno uspeli u životu. Američka kantautorka Keti Peri ispunila je skoro sve: osvojila je brojne muzičke nagrade, održla uspešne koncertne turneje, snimila biografski dokumentarni film, pojavila se u bezbroj tok-šou emisija, udala se ali i razvela posle 14 meseci bračnog života.

Vila u Kaliforniji Prilaz kuće

Sem toga, slavna Keti zarađuje toliko da može sebi priuštiti nekretninu u kojoj nema nameru da živi, što je i učinila dok je bila u braku sa britanskim komičarem Raselom Brendom.

U španskom stilu Dnevni boravak

Pretrpani poslovni rasporedi slavnog para gotovo su onemogućavali boravak u novoj raskošnoj vili, tako da je ona uglavnom zvrjala prazna.

Kuhinja Trpezarija

Kada su najzad dobili priliku da predahnu od posla i konačno borave u novoj kući, odnosi među njima su zahladneli, i par je podneo zahtev za razvod. Od tada je kalifornijska vila Keti Peri i Rasela Brenda na prodaju.

Spavaća soba Kupatilo

Kuća Keti Peri od 820 kvadrata prostire se na zemljištu od 1,2 hektara. Poput mnogih velikih kuća u južnoj Kaliforniji, izgrađena je u španskom stilu i ima sedam spavaćih soba i devet kupatila.

Nalazi se na bulevaru Laurl Kanjon i gleda na Sanset Strip. 

Spoljašnjost kuće Dvorište

Pored brojnih spavaćih soba i kupatila, vila takođe obuhvata bazen koji je dizajniran tako da podseća na lagunu, ogromno dvorište, dve gostinjske kuće i garažu.

Bazen poput lagune

Pop zvezda je vilu kupila 2011. godine za tri miliona dolara, u međuvremenu je cena imanja znatno porasla, tako da sada iznosi bezmalo sedam miliona dolara.

Izvor: celebritynetworth.com


Tags: