Ketrin Hajgl prodaje šarmantnu porodičnu kuću u Los Anđelesu

by | 8 februara, 2014
Kuća Ketrin Hajgl

Ketrin Hajgl je glumica najpoznatija po svojoj ulozi lekarke Izi Stivens u popularnoj seriji „Uvod u anatomiju“. Specijalno za zajednički život sa svojim suprugom, kantri pevačem Kelijem, 2007. godine kupila je ovu vilu za $2.55 miliona.

Sa suprugom i njihove dve ćerke Ketrin je delila ovu vilu, međutim porodica je odlučila da promeni mesto stanovanja i oglasili su vilu na prodaju za $2.65 miliona.

Ketrin Hajgl

Kuća je izgrađena u južnjačkom kolonijalnom stilu, sa elegantnim belim stubovima koji naglašavaju ulaz i crvenim ulaznim vratima.

Porodičan dom Ketrin Hajgl Porodičan dom Ketrin Hajgl slika2

Pejzažno uređene je izuzetno raskošno i, kao i kod mnogo kalifornijskih nekretnina, ima mnogo prostora za život kako u unutrašnjosti tako i u spoljnom prostoru vile, uključujući prostran trem, dvorište i prostor sa bazenom i pratećim sadržajima.

Porodičan dom Ketrin Hajgl slika3 Porodičan dom Ketrin Hajgl slika4

Kuća ima 1120 m2 , 4 spavaće sobe, specijalne prostore i kuhinju za profesionalnog kuvara, kao i kupatilo u banjskom stilu.

Porodičan dom Ketrin Hajgl slika5 Porodičan dom Ketrin Hajgl slika6 Porodičan dom Ketrin Hajgl slika7

U enterijeru preovlađuje elegantna mešavina klasičnih i modernih elemenata i stilova, što celom prostoru daje karakterističan i intrigantan ton.

Izvor: frontdoor.com


Tags: