Kratka tura kroz stan poznate fotografkinje Eni Lebovic

by | September 11, 2014
Dom Eni Lebovic

Eni Lebovic poznaje skoro sve slavne ličnosti a ona sama je poznata po izvanrednim i intimnim fotografijama poznatih i slavnih koje je godinama pravila. Danas vas vodimo na kratku turu kroz njen dom u Njujorku koji prodaje za neverovatnih – $29.9 miliona.

Annie Lebowitz je ranih 2000tih kupila tri kuće na uglu u uglednom i prestižnom delu Njujorka, Vest Vilidžu, i to za svega $6.1 milion. Od tada je ovaj kompleks od 3.050 m2 renovirala u veoma privlačan prostor za život i rad, zaključno sa prostorima za goste.

Dom Eni Lebovic

Dom Eni Lebovic

Iako kompleks košta veoma mnogo, u enterijeru, pa ni u eksterijeru, ne može se primetiti velika količina luksuza i glamura već naprotiv, ukusa i odmerenosti. Kuća ima divno, intimno dvorište, koje je direktno povezano sa prostorima kuhinja i trpezarije. Ukupno postoji 5 spavaćih soba i 4 kupatila.

Dom Eni Lebovic

Dom Eni Lebovic

Kuhinja je osmišljena, dizajnirana i opremljena kako bi je profesionalni kuvar mogao koristiti. Dominira nerđajući čelik koji prostoru daje modernu atmosferu.

Dom Eni Lebovic

Dom Eni Lebovic

Dnevna soba odiše opuštenošću i obiluje elementima koji podsećaju na aktivan i kreativan odmor – tu su police sa knjigama i klavir na kojem se redovno svira. Prostor je rustičan i šik, sa visokom tavanicom, brodskim podom i otmenim kaminom.

Dom Eni Lebovic

Dom Eni Lebovic

U centru kompleksa nalazi se privatna bašta koja je veoma tiha i intimna. Uz glavni, stambeni deo nalazi se fotografkinjin studio sa recepcijom i tri sprata kancelarijskih prostora.

Izvor: frontdoor.com


Tags: