Kuća pop pevačice Pink

by | June 5, 2014
Pink

Postavljena na 4.100 m2 velikom zemljištu sa privatnom ogradom, ova vila dolazi sa neverovatnim aktivnostima na otvorenom uključujući bazen, mesto za roštilj i povučen spa. Zavirite u privatno utočište Pink.
U eksterijeru dominira bogato zelenilo, dok enterijerom dominiraju topli i mirni tonovi bež boje, luksuzni podovi od mermera i granita i detalji od kovanog gvožđa.

Kuća pop pevačice Pink

Kuća pop pevačice Pink

Dnevna soba je prostrana i ispunjena svetlošću, sa vidljivim nosećim gredama. Protranost i prozračnost karakteriše i druge prostorije kao što je kuhinja koja kao da je okupana u svetlosti.

Kuća pop pevačice Pink slika2

Kuća pop pevačice Pink slika2

Kamini i detalji od prirodnog kamena kao i luskuzni, skupoceni drveni podovi se mogu naći u mnogim prostorijama. Isto važi i za TV ekrane koji kao da su postavljeni svuda po kući.

Kuća pop pevačice Pink slika3

Veza između enterijera i eksterijera je postignuta preko ogromnih prozora koji omogućavaju pogled u bogatim zelenilom obraslo dvorište.

Kuća pop pevačice Pink slika4

Kuća pop pevačice Pink slika4

Na dvorištu se nalaze mnogobrojni prostori za zabavu i opuštanje, ali ono što zaista iznenađuje je da pevačica, koja važi za prilično divlju i ljubiteljku zabave, zapravo živi u prilično smirenom i ležernom domu, sa dominacijom neutralnih tonova bež boje, prirodnog kamena i toplog drveta.

Kuća pop pevačice Pink slika5

Kuća pop pevačice Pink slika5

Izvor: frontdoor.com


Tags: