Na sceni sa Kaslom

by | 18 marta, 2014
Na sceni sa Kaslom

Naravno da ste čuli za Kasla, i verovatno ste pogledali koju epizodu serije. Ono za šta ste sigurno čuli je i njegova koleginica iz serije, Kejt Beket, to jest čuli ste za glumicu koja je glumi – Stanu Katić – i koju u poslednje vreme mediji povezuju sa mužem pevačke dive Barbre Strejsend.

Mi vam predstavljamo stanove koje su za dva lika osmislili dizajneri i dekorateri. Ovi prostori mogu poslužiti kao dobar primer kako se može manipulisati prostorom koji je izuzetno mali.

Na sceni sa Kaslom slika2

U dnevnoj sobi detektivke Beket moderna kožna fotelja je u stilskom kontrastu sa dve velike fotelje presvučene somotom. Prostor je pomalo eklektičan a detalji treba da odaju lični stil kućevlasnice, kao što su detalji na policama.

Na sceni sa Kaslom slika3

U radnom prostoru u stanu Beketove se takođe može videti miks eklektike i modernog gde je tradicija prisutna kroz kožnu fotelju i stolicu a moderno kroz savremen radni sto od metala i stolicu.

Na sceni sa Kaslom slika4

U trpezariji dominira veliki, porodični sto. U ovoj prostoriji preovlađuje kućevna atmosfera, dok u kuhinji Beketove preovlađuje pomalo sirov, rustičan i industrijski dizajn. Police su otvorene i na njima se može videti sve što je u kuhinji potrebno. Peć u uglu dodaje toplu, kućevnu i pomalo rustičnu atmosferu.

Spavaća soba je podjednako prijatna i topla kao i ostali delovi stana detektivke Beket. 

Na sceni sa Kaslom slika5

U stanu pisca Kasla se oseti koliko on ima novca. Stan ima elemente glamura i postoji više skupocenih detalja i komada nameštaja. Jedan od njih je i klavir u dnevnoj sobi. 

U dnevnoj sobi dominira smeli crveni zid. Komadi nameštaja kao što je kožna fotelja su klasični ali moderni elementi doprinose da ceo prostor bude miks modernog i starog.

Na sceni sa Kaslom slika6

Radni deo odiše modernom atmosferom, sa vintidž kožnom stolicom i tepihom koji umekšavaju atmosferu. Detalji kao što su mačevi i, naravno, mnoštvo knjiga u radnoj sobi oslikavaju interese pisca iz serije.

Na sceni sa Kaslom slika7

I u ostatku stana dominira smeđa boja i moderan dizajn oplemenjen ponekim eklektičnim elementom koji unosi toplinu u enterijer.

Izvor: frontdoor.com


Tags: