Nik Nolteov umetnički raj u Malibuu

by | February 13, 2014
Nik Nolteovo umetnicki raj u Malibuu

Nik Nolte je glumac poznat po interpretacijama luckastih i nestabilnih likova, svom ledenom pogledu i baršunastom glasu. Pogledajte dom koje je pružilo utočište ovom glumcu nominovanom za Oskara a koji on sada prodaje.

Ovo imanje privuklo je veliku listu zvezda i poznatih i to svojom povučenom lokacijom. Bonsal Kanjon imanje prostire se na dva hektara zemlje i okruženo je omorikama, borovima i javorima.

Nik Nolteovo umetnicki raj u Malibuu slika2 Nik Nolteovo umetnicki raj u Malibuu slika3

Članak se nastavlja posle reklama

Pojedini ljudi ovo konkretno imanje nazivali su „umetnikov raj“. Sama kuća ima oko 1800 m2 životnog prostora i 4 spavaće sobe. Imanje je sagrađeno 1963. godine i nudi veliku privatnost svojim bogatim zelenilom koje okružuje kuću.

Nik Nolteovo umetnicki raj u Malibuu slika4 Nik Nolteovo umetnicki raj u Malibuu slika5

U enterijeru se mogu videti podovi od skupocenog oniksa, svodovi i visoki plafoni. Ceo prostor odiše luksuzom. Mahagoni je jedan od omiljenih materijala u enterijeru ali se pojavljuju i elementi od kamena kao i od italijanskog mermera.

Članak se nastavlja posle reklama

Nik Nolteovo umetnicki raj u Malibuu slika6 Nik Nolteovo umetnicki raj u Malibuu slika7

Glavna spavaća soba pored odeljka za spavanje sadrži i kamin, odeljak za sedenje i kancelariju. Na imanju se takođe nalazi gostinska kuća sa dve sobe koja je odvojena od glavne rezidencije. U dvorištu postoje luksuzni sadržaji kao što je tenisko igralište i bazen u obliku lagune.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: realestate.aol.com


Tags: