Rezidencija u španskom stilu Silvestera Stalonea, kultne zvezde Rokija

by | July 29, 2014
Staloneov dom

Velelepna vila u španskom stilu nalazi se u gradu-odmaralištu La Quinta i sadrži bazen, kuhinju na otvorenom i neverovatan pogled na okolne planine. Zavirite u Rokijevu rezidenciju!

Staloneov dom slika 2

Staloneov dom slika 2

Staloneov dom slika 3

Staloneov dom slika 3

Imanje je procenjeno na $4.5 miliona i ima 4 spavaće sobe i 5 kupatila. Nalazi se u blizini Madison Club-a, zatvorenoj i specijalno obezbeđenoj zajednici golfera koja je posebno popularna među penzionerima.

Ono što karakteriše ovaj dom su lukovi, vidljive tavanične grede i kamini od prirodnog kamena koji daju autentični španski šmek celom prostoru. Dodir Mediterana je vidljiv na mnogim elementima i čini atmosferu posebnom dok terase i prostori na otvorenom maksimalno koriste lokaciju i pogled na planine koji ona pruža.

Staloneov dom slika 4

Staloneov dom slika 4

Staloneov dom slika 5

Staloneov dom slika 5

Enterijer je rustičan ali elegantan. Dominira drvo i bež boja. Drvo je tamno i dolazi do izražaja na svetloj podlozi. Nameštaj je rustičan i istovremeno klasičan a enterijer je na pojedinim mestima osvežen modernim umetničkim delima kao što su slike.

Posebno se ističu noseće grede na tavanicama koje podvlače celu atmosferu i kao da uvode Mediteran u prostor.

 

Staloneov dom slika 6

Staloneov dom slika 6

Staloneov dom slika 7

Staloneov dom slika 7

Staloneov dom slika 8

Staloneov dom slika 8

U prostorima kao što su kuhinje i kupatila, osim drveta dominiraju i plemeniti materijali kao što su mermer i granit, prvenstveno na radnim površinama. Ovi materijali daju prostoru luksuznu notu.

Spoljašnji prostor je veoma važan element ovog doma, tako da možemo naći mnoštvo “soba” na otvorenom – pojedini odeljci bašte su organizovani kao dnevna soba, trpezarija ili prostori za druženje.

Izvor: frontdoor.com