Sofija Vergara kupila vilu od $10.6 miliona na Beverli Hilsu

by | 15 maja, 2014
Sofija Vergara na Beverli Hilsu

Biti jedna od najplaćenijih holivudskih televizijskih glumica itekako ima svoje prednosti.

Upravo o ovome govori i činjenica da je Sofija Vergara, jedna od najpoznatijih, najplaćenijih i svakako – jedna od najprivlačnijih televizijskih glumica današnjice – uspela od svojih milionskih honorara da sebi i svojoj porodici priušti ovaj luksuzni dom.

Sofija Vergara na Beverli Hilsu slika2

Zvezda serije „Moderna porodica“ je velikodušno potrošila čitavih $10.6 miliona na ovu luksuznu vilu na Beverli Hilsu. Vila ima 3475 m2, 7 spavaćih soba i 11 kupatila. Naravno, kao i mnogi domovi poznatih, vila se može pohvaliti velikim bazenom na otvorenom, privatnim spa prostorijama, raskošnim pejzažnim uređenjem i luksuznim nameštajem i opremom.

Sofija Vergara na Beverli Hilsu slika3

Glavna soba se velikim dvostrukim vratima otvara prema vrtu.

U trpezariji je u centru pažnje sto za desetoro ljudi ispoliran do visokog sjaja kao i police za vino koje se nalaze na zidovima. Celu sliku kao da zaokružuje efektni luster koji čini završni ukras u prostoru.

Sofija Vergara na Beverli Hilsu slika4

Porodični prostori su ispunjeni policama sa knjigama, a druženju su posvećeni i prostori napolju koji služe kao svojevrsne dnevne sobe.

Sofija Vergara na Beverli Hilsu slika5

Pošto je Sofija holivudska glumica, bilo je prirodno da u kući postoji i prostor za zabavu. Zapavo, ceo jedan sprat koristi se za žurke i druženja.

Izvor: m.nydailynews.com