Spektakularna vila u kojoj Messi provodi vreme sa porodicom

by | January 13, 2023
Spektakularna vila u kojoj Messi provodi vreme sa porodicom

Vila se nalazi južno od Majamija, u jednom od najupečatljivijih mesta na Floridi gde možemo naći mnogo vila u istom stilu kao što je ova u kojoj Messi provodi odmor sa porodicom. 

 

 

Idealna vila za odmor

Ova vila, u vlasništvu Argentinca Serđa Roitberga, predsednika i izvršnog direktora konsultantske kuće Newlink, a ima pogled na more i zaliv iz svih prostorija.Kuća je opremljena najnovijom tehnologijom i ima četiri sprata sa pet spavaćih soba i pet kupatila.

Kuća je projektovana u klasičnom modernom stilu, a akcenat je na njenoj zanimljivoj konstrukciji i upečatljivoj beloj boji. Iako deluje kao kubus, dinamiku stvaraju otvorene i zatvorene celine i velike terase, kao i stubovi različitih obima.

 

Vila sa savršenim pogledom

Nesumnjivo, ono što najviše privlači pažnju kuće je njen eksterijer, počevši od velikog bazena sa kristalnom vodom koji nadzire ulaz sa pristaništa.

Mesto gde porodica provodi najviše vremena je svakako uređen deo za odmor, sunčanje i uživanje u pogledu. Osim ležaljiki, tu je i zanimljivo uređen deo sa jastucima, oivičen drvenim letvicama.

 

Vila čiji dizajn upućuje na odmor

U prizemlju se nalazi kuhinja koja je povezana sa velikom terasom, a njen minimalistički izgled dopunjuje kuhinjsko ostrvo sa mestom za ručavanje. Osnova od drveta i drvene stolice unose toplinu u ovu prostoriju, koju porodica tek povremeno koristi.

Ova kuća ima pet soba, a svaka od njih uživa u prelepom pogledu na zaliv zahvaljujući staklenoj fasadi.

Beli zidovi i plafon čine ove prostorije prozračnim, a u kombinaciji sa drvenim podom imaju taman toliko topline koja ovu vilu čini idelanim mestom za uživanje u odmoru.

Iako se celokupan dizajn čini vrlo jednostavnim, on je vrlo promišljen i svaki detalj je odabran u nameri da formira spokojno i mirno okruženje, kako bi svaka prostorija bila oaza za sebe. Nedostatak boja i dekora unutar prostorije čini da spoljašnje slike pučine i prirode dođu u prvi plan.

Očekivano, u okviru vile ovog tipa, kupatilo se može pohvaliti impozantnom kvadraturom i vrhunskim dizajnom. Identična paleta boja i materijala se našla i u ovoj prostoriji, a odabrane pločice unutar tuš kabine su se savršeno uklopile.
Neizostavan element ovako luksuznog kupatila je svakako samostojeća kada koja zauzima centralno mesto.

Nakon ostvarenih uspeha, ovakav odmor je i više nego zaslužen.

Miami MLS

Tags: