Stvoren za scenu: stan Kameron Diaz na Menhetnu

by | 23 januara, 2014
Stan Kameron Diaz na Menhetnu

Očigledno je da su se zvezde dobro postavile kada je Kameron Diaz unajmila dizajnerku Keli Verstler da joj uz pravu količinu svetlucanja i sjaja namesti enterijer stana na Menhetnu.

Kameron Diaz postala je poznata zahvaljujući ulozi u filmu „Ima nešto u vezi sa Meri“ iz 1998. godine. Ona je dugo bila vlasnik stana od 710 m2 na Menhetnu u blago morskom stilu, sa dominirajućom belom bojom, pre nego što je odlučila da ga preuredi.

Stan Kameron Diaz na Menhetnu slika2

Prvo se sama latila posla i krenula u dekoraciju, međutim vremenom je uvidela da je svaki dekor koji je osmislila neodoljivo podsećao na dizajn poznate dizajnerke Keli Verstler.

Stan Kameron Diaz na Menhetnu slika3

Keli Verstler je poznata po svojoj ljubavi prema bojama, tako da ne čudi što je stan Kameron Diaz opremljen u tonovima plemenitih metala i minerala: malahita, oniksa, žutog zlata, srebra i bakra.

Stan Kameron Diaz na Menhetnu slika4 Stan Kameron Diaz na Menhetnu slika5

Lusteri u prostorima su od famoznog venecijanskog murano stakla, a nameštaj je potpisan od strane poznatih dizajnera kao i elementi enterijera kao što su tapete.

Stan Kameron Diaz na Menhetnu slika6

Može se reći da enterijer oslikava upravo samu Kameron: iskonski je seksipilan bez potrebe da bude upadljiv.

Stan Kameron Diaz na Menhetnu slika7 Stan Kameron Diaz na Menhetnu slika8

Dizajnerka je pohvalila saradnju sa Kameron čije želje, ukus i sugestije je ocenila kao izuzetne, a pohvalila je i njeno razumevanje boja i njihovog međusobnog slaganja.

Izvor: elledecor.com


Tags: