Vila Đanija Versaćea u Majamiju prodata za 41,5 miliona dolara (video)

by | November 10, 2013
Đani Versaće

Iako je prethodni vlasnik očekivao da će za vilu u Majamiju, ispred koje je 1997. ubijen slavni modni kreator, dobiti 125 miliona dolara, ona je pre nešto više od mesec dana prodata na aukciji za „samo“ 41,5 miliona.

Ulaz u kuću Versaće

Novi vlasnici vile su članovi porodice Nakaš, u čijem posedu je kompanija „Jordaš“, modnom svetu poznata po marki farmerica, koji su na aukciji u Majamiju nadigrali Donalda Trampa i još jednog investitora sa Floride.

Članak se nastavlja posle reklama

Versaće spavaća soba Versaće spavaća soba slika2

Raskošna palata od 2.137 kvadratnih metara nalazi se u Majami Biču i ima 10 spavaćih soba, 11 pozlaćenih kupatila, 12 garaža, luksuzan enterijer ukrašen ručno slikanim freskama i popločan italijanskim mermerom, kao i bazen okružen detaljima od 24-karatnog zlata. U glavnoj spavaćoj sobi smešten je king sajz bračni krevet i 12 ormara.

Unutrašnjost vile Ručno slikane freske

Članak se nastavlja posle reklama

Versaće je kuću kupio 1992. godine za 10 miliona dolara i dodatno potrošio 33 miliona na njeno renoviranje. Vila je bila glavna rezidencija slavnog kreatora sve do njegove tragične smrti.

Pozlata i freske Luksuzan enterijer

Članak se nastavlja posle reklama

Ubrzo nakon ubistva Versaćeova sestra Donatela prodala je kuću za 20 miliona dolara telekomunikacijskom magnatu Piteru Loftinu, koji ju je pretvorio u ekskluzivan hotel.

Ručno slikane freske Fontana unutar kuće

Članak se nastavlja posle reklama

Vila je ponuđena na prodaju kada je Loftin bankrotirao, a novi vlasnici, koji poseduju ugostiteljski objekat u blizini vile, nameravaju da spoje imanja i naprave još jedan hotel koji će verovatno nositi Versaćeovo ime.

Bazen okružen detaljima od 24-karatnog zlata Luksuzna vila Versaće

Članak se nastavlja posle reklama

Pogledajte kako izgleda kuća (video):

Izvor: celebritynetworth.com


Tags: