Zavirite u dom Selene Gomez, vredan 2,9 miliona dolara

by | November 7, 2013
Kuća Selene Gomez

Za razliku od drugih Diznijevih zvezdica, Selena Gomez je izgleda bezbolno prebrodila tinejdžerski period, ostvarivši uspeh kao glumica, pevačica, plesačica i tekstopisac.

Najpoznatija je po ulozi Aleks Ruso u Diznijevoj seriji „Čarobnjaci sa Vejverli plejsa“, a glumila je u televizijskim filmovima „Još jedna priča o Pepeljugi“, „Program zaštite princeze“ i drugim ostvarenjma u produkciji kompanije „Dizni“.

Selena Gomez

Na velikom platnu debitovala je 2008. godine ulogom u filmu „Nemoguća mlađa sestra“, da bi se tokom poslednje dve godine okušala i kao „ozbiljna“ glumica u bioskopskim filmovima „Spring Breakers“ i „Hotel Transilvanija“.

Iste godine kada se prvi put pojavila na velikom platnu, Selena je potpisala ugovor sa diskografskom kućom „Hollywood Records“, njen bend „Selena Gomez & the Scene“ debitovao je albumom „Kiss & Tell“, a singl „Naturally“ postigao je platinasti tiraž.

Selena i Džastin

Dvadesetjednogodišnja zvezda izaziva zavist brojnih tinejdžerki zbog burne romantične veze sa kanadskom pevačkom senzacijom Džastinom Biberom, a prošle godine kupila je kuću u Kaliforniji, nedaleko od doma svog dečka.

Klavir u dnevnom boravku Visoki plafoni

Kuća Selene Gomez od 430 kvadrata prostire se na pola hektara zemljišta u Tarzani, Kalifornija. Imanje je prvobitno bilo u vlasništvu glumca Johana Hila, koji ga je septembra 2011. kupio za 2,2 miliona dolara.

Spavaća soba Mermerno kupatilo

Raskošna vila poseduje pet spavaćih soba i isto toliko kupatila, ogromnu kuhinju, kancelariju, bazen, spa, teniski teren i teren za boćanje.

Sve prostorije su osunčane i prostrane, sa visokim plafonima i podovima od kvalitetnog tvrdog drveta.

Trpezarija Velika kuhinja

Iako je kuća dovoljno prostrana za popularni par, malo je verovatno da će se Džastin useliti u nju budući da je Selena nedavno izjavila kako joj se još uvek ne žuri da se skrasi.

Dvorište Prostran bazen

Izvor: celebritynetworth.com