Ekskluzivni hotel Aman Canale Grande

by | December 4, 2013
Ekskluzivni Aman Canale Grande hotel

Hotel Aman Canale Grande nalazi se u plutajućem gradu Veneciji. Venecija je jedno od najzanimljivijih mesta za posetu zbog svog romantičnog okruženja, jedinstvenih vodenih kanala, istorijskih zgrada i mostova.

Venecija je legendarna destinacija sa veličanstvenom prošlošću. To je grad na severoistoku Italije, izgrađen na 118 malih ostrva koji su razdvojeni vetrovitim kanalima i povezani lučnim mostovima.

Venecija

Nekada davno Venecija je bila veoma moćna na Mediteranu, a danas je poznata po svojoj lepoti, arhitekturi i umetničkiim radovima.

Kao savršeno mesto za uživanje u nezaboravnom zalasku sunca, ovaj grad pruža bezbroj mogućnosti.

Aman Canale Grande slika2

Onima koji traže jedinstveno luksuzno iskustvo, preporučujemo da svoje putovanje započnu u impozantnom i zavodljivom hotelu Aman Canale Grande.

Odmaralište Aman smešteno je u zgradi Palazzo Papadopoli, jednom od onih mesta u kojima se može videti bogata tradicija starih porodica.

Aman Canale Grande hotel slika3 Aman Canale Grande hotel slika4

Sagrađena u 16 veku, Palazzo sadrži i dve bašte, što je prilično interesantan fenomen, jer se u ovom gradu retko može videti zelena bašta.

Biblioteka Enterijer

Do hotela čudesno lepog enterijera može se doći samo brodom. Freske, reljefi, lusteri, balska dvorana, ekskluzivni nameštaj, sve u njemu odražava luksuz i eleganciju.

Iz nekih od soba pruža se predivan pogled na Veliki kanal.

Spavaća soba

Svaka soba je jedinstvena i ekskluzivna sa visokim plafonima i spektakularnim lusterima, kaminima koji su kao umetnička dela, freskama i neverovatnim dekorom.

Izvor: freshome.com