Ekskluzivni hotel Aman Canale Grande

by | December 4, 2013
Ekskluzivni Aman Canale Grande hotel

Hotel Aman Canale Grande nalazi se u plutajućem gradu Veneciji. Venecija je jedno od najzanimljivijih mesta za posetu zbog svog romantičnog okruženja, jedinstvenih vodenih kanala, istorijskih zgrada i mostova.

Venecija je legendarna destinacija sa veličanstvenom prošlošću. To je grad na severoistoku Italije, izgrađen na 118 malih ostrva koji su razdvojeni vetrovitim kanalima i povezani lučnim mostovima.

Venecija

Članak se nastavlja posle reklama

Nekada davno Venecija je bila veoma moćna na Mediteranu, a danas je poznata po svojoj lepoti, arhitekturi i umetničkiim radovima.

Kao savršeno mesto za uživanje u nezaboravnom zalasku sunca, ovaj grad pruža bezbroj mogućnosti.

Aman Canale Grande slika2

Članak se nastavlja posle reklama

Onima koji traže jedinstveno luksuzno iskustvo, preporučujemo da svoje putovanje započnu u impozantnom i zavodljivom hotelu Aman Canale Grande.

Odmaralište Aman smešteno je u zgradi Palazzo Papadopoli, jednom od onih mesta u kojima se može videti bogata tradicija starih porodica.

Članak se nastavlja posle reklama

Aman Canale Grande hotel slika3 Aman Canale Grande hotel slika4

Sagrađena u 16 veku, Palazzo sadrži i dve bašte, što je prilično interesantan fenomen, jer se u ovom gradu retko može videti zelena bašta.

Članak se nastavlja posle reklama

Biblioteka Enterijer

Do hotela čudesno lepog enterijera može se doći samo brodom. Freske, reljefi, lusteri, balska dvorana, ekskluzivni nameštaj, sve u njemu odražava luksuz i eleganciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Iz nekih od soba pruža se predivan pogled na Veliki kanal.

Spavaća soba

Svaka soba je jedinstvena i ekskluzivna sa visokim plafonima i spektakularnim lusterima, kaminima koji su kao umetnička dela, freskama i neverovatnim dekorom.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: freshome.com