Najskuplji hoteli u Parizu

by | October 9, 2013
Hoteli u Parizu

Pariz je veoma lep grad sa zadivljujućom arhitekturom, istorijom i mnoštvom predivnih atrakcija. Svaki posetilac koji želi da iskusi ono najbolje što francuska prestonica nudi obavezno treba da odsedne u jednom od pariskih najluksuznijih hotela.

Predstavljamo vam nekoliko najimpresivnijih i najskupljih hotela u Gradu svetlosti.

Four Seasons George V

Izuzetno lep i luksuzan, hotel Four Seasons George V predstavlja simbol pariske elegancije i prefinjenosti. Sa njegovih balkona i prozora pruža se zadivljujući pogled na Senu, Jelisejska polja, Trijumfalnu kapiju i Ajfelov toranj. Nalazi se na samom kraju avenije Jelisejska polja, na sat vremena vožnje od aerodroma Šarl de Gol i 40 minuta od aerodroma Orli.

Luksuzan restoran hotela Apartman

Pogled sa balkona

Hôtel Plaza Athénée

Hôtel Plaza Athénée je još jedan predivan pariski hotel, predstavlja raskošnu znamenitost Pariza i jedan je od najlepših i najpoznatijih hotela u tom gradu. Iz ovog hotela, koji sav pršti od elegancije, pruža se zadivljujući pogled na Ajfelov toranj.

Možete se opustiti u svojoj elegantnoj sobi uživajući u pogledu, diviti se lepoti dvorišta ili posetiti obližnje butike. Za savršen kraj savršenog dana posetite hotelski restoran i uživajte u specijalitetima čuvene francuske kuhinje.

Hotel Plaza u Parizu Vrhunski apartmani

Le Meurice

Le Meurice, čuven po svom luksuzu još od 1835. godine, impresionira izuzetnom arhitekturom iz 18. veka i prelepom kombinacijom starog i novog. Hotel se nalazi u centru prvog arondismana, između Trga Konkord i Luvra.

Klasičan stil ovog hotela odražava bogata kolekcija antikviteta i umetničkih dela. Zahvaljujući arhitekti Filipu Starku, danas ovaj znameniti hotel predstavlja veoma lep spoj moderne i tradicionalne arhitekture. Sadrži ukupno 160 soba i lanac ekskluzivnih restorana kao što je Le Meurice.

Restoran hotela Spoj modernog i tradicionalne arhitekture

Prefinjenost apartmana Luksuzne sobe

Park Hyatt Paris-Vendôme

Hotel Park Hyatt Paris-Vendôme može se opisati kao izuzetan spoj raskoši, elegancije i lepote. Ljubazno osoblje ispunjava sva vaša očekivanja, i ovde je sve pažljivo osmišljeno tako da vam pruži izvanredno iskustvo.

Hotel obuhvata 168 soba, svaka je uređena u klasičnom evropskom stilu, modernih je linija sa dramatičnim detaljima. Uživajte u prijatnoj atmosferi, posetite okolinu ili se opustite u bašti hotela.

Prijatna atmosfera hotela Restoran u evropskom stilu

Hotel Le Bristol

Smešten na nekoliko koraka od Jelisejskih polja, ovaj prelepi hotel nudi vrhunsku uslugu i zadivljujuću mešavinu francuske elegancije i engleskog šarma. Veoma je romantičan i savršen za parove koji žele da provedu medeni mesec u Parizu.

Enterijer hotela se odlikuje paletom nežnih boja, prefinjenom drvenarijom i izuzetnim materijalima. Svi ti detalji ističu romantičnu atmosferu i doprinose prijatnosti ambijenta. Sobe su opremljene nameštajem iz 18. veka, a neke imaju terase sa pogledom na Grad svetlosti.

Hotel francuske elegancije Stilski nameštaj

Romantična atmosfera Sobe iz XVIII veka

Izvor: homedit.com

Tags: