OBNOVITE FASADU – ZAŠTITITE SE OD POŽARA, BUKE, TOPLOTE I HLADNOĆE

by | October 30, 2020

Uredite energetski efikasan dom u kojem će svi uživati.Obnova zgrade ili porodične kuće idealno je vreme kada osim o izgledu treba razmišljati i o kvalitetu života unutar stambenog prostora.

Grejanje i hlađenje su ključni energetski potrošači, a većina ove energije uzaludno se troši zbog neadekvatne izolacije. ROCKWOOL izolacija osigurava prijatnu atmosferu u unutrašnjosti održavajući stabilnu unutrašnju temperaturu između 20 i 26°C, nezavisno od hladnih zima i vrućih leta. Energetski obnovljen dom trošiće manje energije za grejanje i hlađenje, što će se videti već na prvom sledećem računu za grejanje ili električnu energiju.

U cilju postizanja visokih standarda novogradnje ili obnove postojećih zgrada, sve je veća potreba za kontaktnim fasadama odnosno ETICS sistemima koji se odlikuju kvalitetom, čine ih pouzdani održivi materijali i koji pružaju zaštitu od požara. Stoga investitori i projektanti sve češće biraju fasadni sistem sa izolacijom od kamene vune.

Članak se nastavlja posle reklama

ROCKWOOL je razvio široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju potrebe tržišta i kao deo kontinualnih nastojanja kompanije ROCKWOOL odnedavno je na tržištu proizvod FRONTROCK PRO. On predstavlja kombinaciju niske vrednosti toplotne provodljivosti i poboljšanih mehaničkih performansi.

Uz njega tu su još i FRONTROCK MAX PLUS i FRONTROCK EXTRA koji je prethodno bio poznat pod imenom FRONTROCK RENO.

Članak se nastavlja posle reklama

FRONTROCK PRO predstavlja izolaciju s najboljom toplotnom provodljivošću i samim tim najbolji je izbor za toplotnu efikasnost i pogodan je za sve vrste zgrada. Dizajniran je posebno za izolaciju porodičnih kuća. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji ploča sa dve gustine u jednoj ploči objedinjuju optimalnu gustinu i mehaničke karakteristike.

FRONTROCK MAX PLUS karakteriše najbolji spoj toplotnih i mehaničkih svojstava tako da predstavlja najbolji i najprodavaniji proizvod za kontaktne fasade. Prikladan je za svaki tip izgradnje i takođe se odlikuje jedinstvenom tehnologijom sa dve gustine u jednoj ploči.

Članak se nastavlja posle reklama

FRONTROCK EXTRA je izolacija s najboljim mehaničkim karakteristikama tako da predstavlja idealan izbor u situacijama gdje su potrebne posebne mehaničke karakteristike. Zahvaljujući izvanrednoj gustini površine, ovaj izolacioni proizvod omogućava mehanička svojstva kao ni jedan drugi proizvod na tržištu i prikladan je za svaki tip izgradnje, naročito prilikom energetskih obnova zgrada.

Patentirana tehnologija sa dve gustine u jednoj ploči

Članak se nastavlja posle reklama

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji sa dve gustine u jednoj ploči, ROCKWOOL kamena vuna je najodrživije rješenje jer pruža odgovarajući odnos gustine materijala i tehničkih performansi. Naša jedinstvena patentirana tehnologija predstavlja najveću inovaciju u proizvodnji kamene vune.

Članak se nastavlja posle reklama

Bilo da je reč o novogradnji ili obnovi, sa visokokvalitetnim fasadnim sistemom toplotne izolacije, ostvarite svoj san o udobnosti i sigurnosti vašeg doma. ROCKWOOL izolacija izrađena je od negorive kamene vune koja u kombinaciji sa odgovarajućim građevinskim materijalima osigurava maksimalnu sigurnost, energetsku efikasnost, trajnost i ekonomičnost. Udobnost i blagostanje počinju već sa odgovarajućom oblogom zgrade.

6 razloga da izaberete ROCKWOOL Frontrock ploče za izolaciju vašeg doma:

1. Manji troškovi za grejanje i hlađenje

Članak se nastavlja posle reklama

2. Brz povrat investicije

3. Štiti ljude i imovinu u slučaju požara

4. Štiti od buke

Članak se nastavlja posle reklama

5. Fasada otpornija na mehanička oštećenja

6. Paropropustnost za zdrave uslove u domu

www.rockwool.rs

Članak se nastavlja posle reklama