U Indiji se snovi ostvaruju – najluksuzniji hotel u koji se stiže brodom

by | October 20, 2013
Luksuzni hotel u Indiji

Kada čujete reč Indija odmah pomislite na začine, cveće, reku Gang, budističke hramove. Ako razmišljate o putovanju u ovu zanimljivu zemlju, možda ćete poželeti da odsednete u jednom od najboljih hotela u Indiji.

Oberoi Udaivilas je hotel koji drži mesto broj jedan po pitanju luksuza. U ovaj prelepi hotel, smešten u Udaipuru, ljudi stižu brodom. Hotel je sagrađen i dekorisan kako bi ličio na esencijalnu indijsku palatu sa svim mogućim dodacima.

Do hotela brodom Luksuzni hotel

Članak se nastavlja posle reklama

Pogodnosti uključuju usluge batlera i privatne bazene, ali za jednu noć morate da izdvojite 460 dolara. Gosti dolaze brodom, prelazeći preko jezera Pichola, pre nego što stignu do ulaza, koji je u stilu tradicionalnih zgrada Rajasthana.

Tradicionalni paviljoni Bašta sa fontanom

Obeležen tradicionalnim kupolama i paviljonima, hotel nudi tiha dvorišta sa fontanama i bazene koji su dizajnirani za relaksaciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Hol hotela Tradicionalno uređen enterijer

Kupole i lukovi su naglašeni geometrijskim dizajnom i keramikom, kao i modernim sadržajem sa Wi-Fi-em. Terase gostima daju otvoren pristup bazenu.

Članak se nastavlja posle reklama

Baldahini Relaksacija

Gosti se mogu radovati bogatim indijskim tekstilima, kraljevskim krevetima, pisaćim stolovima i stolicama i mnogim drugim sadržajima kao što je usluga batlera i kupatila od mermera.

Članak se nastavlja posle reklama

Indijski tekstil Kupatilo

Druželjubivi gosti mogu imati odvojene dnevne prostorije za privatne zabave, a za one gladne u sklopu hotela je restoran sa indijskim specijalitetima koji uvek radi.

Članak se nastavlja posle reklama

Lobi Pogled na bazen

Ako gosti požele da vežbaju na usluzi su im teretana i spa centar, gde se mogu baviti jogom i meditacijom, a naravno učiti i od lokalnog učitelja joge.

Bazen u indijskom stilu Hotel noću

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: bornrich.com