BERNARDA: Prijatan odmor i srećna buđenja

by | March 7, 2023

BERNARDA dušeci i kreveti su vrhunskog kvaliteta – osiguravaju prijatan odmor i srećna buđenja korisnicima širom sveta. Pozivamo i vas da nam se pridružite i da se sami uverite koliko naša ideja zdravog spavanja može unaprediti vaše zdravlje.

Pravi izbor novog dušeka je veoma važna odluka, ali nije retko da kupci ne znaju šta je najbolji izbor za njih. Pažljivim individualnim pristupom pod motom “dobar san za zdrav život”, nama u Bernardi želja je da svakom potencijalnom kupcu pomognemo u izboru njegovog “dušeka iz snova”.

Kako bismo im olakšali kupovinu, korisnim savetima dolazimo do krevetnog sistema koji će u potpunosti zadovoljiti njihova očekivanja.

Poznato je da zdravstveni problemi mogu uticati na san. Maksimalnu udobnost, spavanje tokom cele noći bez bolova u leđima i ramenima, omogućavaju elastična džepičasta jezgra, gde je svaka opruga ušivena u poseban džep, te se one nezavisno ugibaju pod pritiskom i prateći liniju tela prilagođavaju, osiguravajući dobro podupiranje kičmenog stupa i ravnomerno raspoređivanje telesne mase na površini dušeka. U kombinaciji sa različitim oblogama poput visokoelastičnih pena, memorijske pene, inovativne Cellpur pene – dobijaju se dušeci vrhunskog kvaliteta.

Takođe, posebnu pažnju pri izboru treba posvetiti i sastavu materijala u navlaci dušeka, koja može osigurati dodatnu regulaciju provodljivosti vazduha i vlage, štititi od štetnih zračenja i imati posebna antialergijska, antibakterijska i razna druga svojstva koja doprinose mirnom i prijatnom spavanju. Svi smo mi različiti u odnosu na to šta očekujemo od dušeka, posebno u odnosu prema tvrdoći podrške koja odgovara našem telu. Zato je veoma važno testirati dušek u svom uobičajenom polođaju spavanja, na isti način na koji spavate na njem kod ku

e. Važno je provesti na dušeku 5-10 minuta kako biste procenili njegovu udobnost. Cilj je pronaći model na kom ćemo osećati prirodnu udobnost bez ikakvih bolova i tačaka pritiska.

Veličina dušeka, adekvatan prostor koji imate oko sebe, važan je za neometan san, stoga predlažemo dimenzije koje možete uklopiti sa odgovarajućom podlogom kreveta.

Razmislite kakav jastuk vam je potreban. Jastuk pruža ključnu podršku za glavu i vrat, dok je dušek podrška telu. Kombinacija adekvatnog dušeka i jastuka obezbediće pravilan položaj kičme i kvalitetnu interakciju tela i dušeka, što vodi zdravom snu i odmoru.

Moto pod kojim delujemo “dobar san za zdrav život” recept je našeg uspeha na tržištima širom sveta.

Za više informacija o ponudi dušeka i kreveta kontaktirajte stručno prodajni tim firme Bernarda.

E-mail: [email protected]

Tel: 011/6456-300

www.bernarda.rs

Borjana Božić

promo